Slå på ljuset för livet!

Den 27 mars håller klimatalarmisterna och miljöknäppisarna sitt numera årliga jippo ”Earth Hour”. Genom att stänga av all elbelysning under en timme – mellan klockan 20.30 och 21.30 – och därmed minska ner på energianvändningen vill de  inbilla mänskligheten att jorden blir en bättre plats att leva på.

Detta är helt fel. Initiativet Earth Hour utgår från den felaktiga premissen att klimatet försämras – det vill säga blir varmare – till följd av mänskliga aktiviteter såsom koldioxidutsläpp och modern industriverksamhet. Det finns emellertid inga reella bevis härför mer än FNs klimatpanels (IPCC) datoranimerade modeller. Samma IPCC som nyligen ertappades med att bluffa om glaciärers nedsmältning och annat i samma väg.

Jag skall inte trötta er läsare med att rabbla upp en massa argument som stöder min tes utan hänvisar till mina tidigare blogginlägg i frågan.

untitled

Tänd så många ni kan!

Det jag vill göra är att uppmana er att slå på all belysning ni har därhemma under den tid då fanatikerna vill att ni skall släcka ner den. På detta sätt gör vi en gemensam manifestation för livet, ty en förutsättning för att vi skall kunna råda bot på all fattigdom och annat elände runt hela vår planet är att vi har tillgång till elektricitet och de källor som framalstrar den. Det vill säga i första rummet kärnkraft.

Bara genom att bygga ut kärnkraften kan vi säkra vår egen generations och våra barns och barnbarns generationers energibehov. Kärnkraften är dessutom den renaste och effektivaste energiform vi för närvarande har.

Gör gärna som jag och gå med i Facebook-gruppen ”Life Hour” – se länken nedan – som pläderar just för att vi skall slå på, ej stänga av, ljuset den 27 mars mellan 08.30 0ch 09.30. Själv kommer jag inte att personligen kunna göra detta eftersom jag är upptagen av Sverigedemokraternas valkonferens, men jag skall se till så att ”de därhemma” gör det!

http://www.facebook.com/pages/Life-Hour/111512068862330

Explore posts in the same categories: Earth Hour, IPCC, kärnkraft, klimatalarmism, koldioxid, Life Hour, Sverigedemokraterna

11 kommentarer på “Slå på ljuset för livet!”

 1. Johan Says:

  Härligt Herr Hansson!

  Men som barn och ungdom så badade jag ofta bastu och vi hade en riktig finsk vedbastu. Det var fantastiskt att umgås i en gemytlig miljö endast bestående av värmeljus, fotogenlampor och nära och kära. Jo, bira ochså förstås men det var Livets ord om något. Gillar bloggen starkt!

  Trevlig helg!

  • Tommy Hansson Says:

   Tack, Johan.

   Kan inte påstå att jag förbrukar alltför mycket el i vanliga fall, men det här är ett sådant tillfälle när man får göra avsteg från detta…

 2. Tora Says:

  Eftersom elen är så dyr så brukar jag inte tända lampor i onödan men den timmen ska husets elmätare få visa vad det går för.Lycka till med arbetet på valkonferensen!

 3. Tommy Hansson Says:

  Tack så mycket, Tora!

 4. LPÖ Says:

  ”Internationellt erkänd energiexpert: Kolet och oljan räcker helt enkelt inte för att utsläppen i atmosfären ska nå de nivåer som FN:s klimatpanel utgår från i sina framtidsscenarier”.

  Ovanstående är från en artikel i DN. En intervju med Kjell Aleklett. Professor Aleklett menar att vi istället borde oroa oss för en kommande energikris. Dags att bygga ut kärnkraften? Läs mer:

  http://www.dn.se/debatt/fns-framtidsscenarier-for-klimatet-ar-rena-fantasier-1.1008798

  Å andra sidan finns det de som anser att oljetillgångarna är underskattade. Kanske är bensin trots allt det vettigaste drivmedlet för framtidens bilar? Läs vad Professor Vladimir Kutcherov har kommit fram till:

  http://www.kth.se/aktuellt/1.43372

  Personligen hoppas jag att det är VK som har rätt. Antropogen global uppvärmning behöver vi inte oroa oss för. Länktips:

  http://www.stockholminitiative.com/


 5. […] Jerry Kommentera Gå till kommentarerna Ibland blir jag så trött på alla de som frankt och väldigt snusförnuftigt ska uttala sig om att detta med Earth Hour och att släcka en timme bara är ett jippo och inte […]

  • Tommy Hansson Says:

   Vilka är det egentligen som är snusförnuftiga?

   De som tror att de räddar världen med att tända levande ljus och spela den försvunna diamanten med familjen en timme varje år, eller de som tror att det kanske inte är riktigt så enkelt?

   Välj själva…

 6. Alamar Says:

  På tal om ljuset för livet: Snälla Thommy, som chefredaktör på partiets tidning måste du kunna göra något åt den stollige fascistbloggaren som svärtar ned partiets rykte. Först skriver han om ”vad sd vill”. Namnet på nästa inlägg är ”För ett främlingsfientligt Sverige!”: http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/03/29/for-ett-framlingsfientligt-sverige/

  Här skriver han sådant som han förmodligen skulle kunna fällas för i domstol:

  ”Det är denna främling som vi ska vara fientliga emot. Han är inte svensk! Det finns absolut inget svenskt över denne fiende till vårt fosterland. Han är en främling och därmed är han en fiende. Så här ser alltså en fiende ut. Titta på honom med främlingsfientliga ögon, för han står för något främmande och onaturligt.”

  ”Dessa främlingar är djur. Det är inte människor som gör såhär, och ska naturligtvis inte heller betraktas som annat än en djurart av värsta skadedjur. Dessa främlingar behandlar sina egna honor på det mest förbryllande sätt. Hos dem existerar inte kärlek.”

  ”Muhammedankulturen är ett virus som sprider sig över jorden på ett mer dödligt sätt än det fruktade AIDS. Jordens förstörelse är målet för dessa galna Muhammedaner. De har fått en rabiesliknande sjukdom som gör dem galna och avlivning är det enda botemedlet mot sjukdomen.”

  Han svärtar ned partiets namn genom sina vidriga inlägg och måste stoppas. Den här vidriga människosynen hör hemma i ND eller i totalitära diktaturer. Han måste få veta att hans värderingar är motsattsen till SD:s. (han är ju desstuom vänster/nationalsocialist)

 7. Tommy Hansson Says:

  Vad menar du exakt att jag skulle kunna göra ”som chefredaktör på partiets tidning”?

  Jag har tidigare givit honom välmenta råd på kommentatorsplats, vilket ledde till att galningen vräkte ur sig 4-5 inlägg för att tala om vilken skitstövel jag var som ville ”dominera” honom.

  Sedan har jag också skrivit ett eget blogginlägg där jag gjort upp räkningen med honom.

  Galningen – fascistbloggaren – är möjligen kliniskt tokig. Troligare är väl att han valt den här hätska och hatfyllda tonen för att väcka uppmärksamhet. ”Nischat sig”, som han så vackert har kallat sig.

  Ytterligare en möjlighet är att han är en vänsterdåre som har valt den här modesjangen för att skada SD.

  Jag vet inte. Vad jag vet är att jag blir illamående när jag läser den här smörjan. Och jag har verkligen inte för avsikt att ödsla en enda gnutta trycksvärta på företeelsen i partiorganet.

  Vad jag skulle önska är att vissa bloggare som borde veta bättre upphör att länka till honom!

 8. TonyMalmqvist Says:

  Tänt var det här. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: