Federleys dråpliga kebabhumor

Det hände sig att Centerpartiets något flamboyante riksdagsledamot Fredrick Federley med sin mobiltelefon plåtade en sverigedemokrat i SDUs gula, granna tröja i en kebabkö i Visby.

Hö, hö, sverigedemokrater borde väl hålla sig till bruna bönor och paltbröd med fläsk, ursvenskt liksom, ni fattar väl poängen, ha ha…

Bilden hamnade småningom i Expressen (6/7) med Federleys djupsinniga kommentar: ”Är det inte ironi med sverigedemokraten som köar till kebaben?”

Kanske det. Måhända lika ironiskt som en bild på riksdagens grand dame iförd manskläder eller kissande i stående ställning.

Hur vore det om Federley ansträngde sig litet för att ta reda på vad Sverigedemokraterna verkligen står för?

Explore posts in the same categories: Centerpartiet, Expressen, SDU, Visby

2 kommentarer på “Federleys dråpliga kebabhumor”

  1. LPÖ Says:

    Det är valrörelse. Almedalen är en tävling i anpasslighet. Alla skall vara kompisar och tycka lika, eller åtminstone hålla sig inom vissa ramar. Federleys ock Koskinens agerande är exempel på detta. De vill få klapp på huvudet och applåder från etablissemanget. Jag är på många sätt kritiskt inställd till SD, men tycker att SD är en frisk fläkt i Almedalen, Som salt och peppar på en trist maträtt.

    Läs denna artikel om almedalen:

    http://www.dagensps.se/opinionen/2010/07/06/60849676/index.xml


  2. […] Den förmenta upprördheten över att Jimmie Åkesson semestrat i Thailand, där som bekant talrika svenskar funnit sitt ”paradis”, påminner litet grand om centerpartisten Fredrick Federleys tragikomiska ”scoop” när han inför valet 2010 fick syn på en ung SDare i en kebabkö: sverigedemokrater får väl inte äta utländsk mat, SD-ledare får inte ta semester utomlands, hö-hö-hö… https://tommyhansson.wordpress.com/2010/07/06/federleys-kebabhumor/ […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: