Lyssna på Khadaffi!

untitled

Khadaffi pinar FNs generalförsamling med ett av sina maratontal härförleden.

I ett tal i början av juni manade Libyens diktator, Muammar al-Gaddafi (hädanefter stavat Khadaffi), muslimerna i Europa att lägga denna kontinent under sig.

Uppmaningen skedde när Khadaffi talade inför delegater från the Islamic People´s Leadership på Balkan, Muammar Friendship and Intercommunication Forum samt the Gaddafi Youth Association of Bosnia and Herzegovina. Den libyske diktatorn talade även om Turkiet som en framtida ”trojansk häst” för islam i den Europeiska Unionen (EU). Bland åhörarna fanns exempelvis akademiker, sheiker, ungdomsaktivister samt förkämpar för kvinnors rättigheter.

Muammar Khadaffi inledde med att beskriva den västliga ”imperialismens” inklusive Israels härjningar i den muslimska världen sedan Korstågens tid och hävdade att målet för samma imperialism är att ”utplåna islam.” Dock, menade Khadaffi, finns hopp: dels i form av Turkiet, dels genom de europeiska muslimernas förmåga att föröka sig. Diktatorn citerades bland annat på följande sätt i ett referat av talet offentliggjort av MEMRI (the Middle East Media Research Institute):

”Turkiets anslutning till den Europeiska Unionen…innebär att den europeiska kontinenten inte längre kommer att vara en korstågs- eller kristen kontinent. Islam kommer att bli en kraftfull partner på den europeiska kontinenten avseende territorium, folk och händelser. Vi inväntar den dag Turkiet kommer att gå med i EU, så att det kommer att gå till historien som en trojansk häst.”

Khadaffi, som närmar sig 70-årsåldern – han var bara 27 år då han som ung officer tog makten från kung Idris I i en militärkupp 1969 – anmanade härefter de närvarande trosfränderna att agera:

”Ni måste handla för att förena muslimerna i Europa…från Turkiet till Bosnien-Herzegovina med muslimerna i (det övriga) Europa. Det finns miljoner muslimer i hela Europa – från Storbritannien genom Grekland till östeuropeiska länder som har gått med i den Europeiska Unionen och har en muslimsk majoritet.”

Moammar Khadaffi anser att tiden talar för Europas muslimer:

”Statistiken över antalet muslimer i Europa är felaktig…(det finns fler) muslimer än som indikeras av den officiella statistiken…Dessbättre förökar sig muslimerna, och deras antal växer många gånger snabbare än dem som tillhör andra religioner…Detta kan vara bevis för att Allah slutligen vill att muslimerna skall vara talrikare än de andra.”

Sak samma gäller i Israel och de palestinska territorierna, menade Khadaffi:

”Inte heller i Palestina kan någon hejda detta fenomen. De palestinska muslimerna förökar sig fyra gånger snabbare än judarna. Slutligen kommer de palestinska muslimerna att vara en majoritet också inom det så kallade Israel…Allah skapade landet för alla människor; ingen kan hindra oss från att leva i Europa. Det var Allah, inte européerna, som skapade Europa.”

theo-van-gogh-murdered

Theo van Gogh – ritualmördad i islamiseringens Holland.

Muammar al-Gaddafi (eller Khadaffi alternativt andra stavningsformer) föddes 1942 och växte upp under enkla omständigheter i beduinmiljö. Han gick in i den libyska armén 1963 och avancerade snabbt till kapten. I mitten av 1960-talet bedrev han studier i Storbritannien. Ett par år efter sin återkomst till Libyen i Nordafrika tog han initiativet till en militärkupp som störtade konung Idris Is monarki; kungen gick i exil i Egypten.

Moammar Khadaffi brukar kalla sitt envälde för ”islamisk socialism” med inslag av såväl panislamism som panarabism. Uppenbarligen ser han sig själv – att han lider av svårartat storhetsvansinne finns inga tvivel om – som den arabiska/muslimska världens ledare, något som stundom retar gallfeber på andra muslimska härskare.

Under hela sin hittillsvarande tid vid makten har han lidit av ett glödgande hat gentemot västvärlden, vilket främst yttrat sig i ett ymnigt stöd för allehanda terroriströrelser av typ IRA i Nordirland, Baader-Meinhof-ligan i Västtyskland, Röda brigaderna i Italien med flera. 1986 uppbringades exempelvis ett fartyg utanför Irlands kust som var fullastat med vapen avsedda för IRA, något som svårt vingklippte denna terrorrörelse. Bernt Carlsson – dödad i Lockerbie-katastrofen.

Khadaffis mest spektakulära inblandning i terrorverksamhet riktad mot västvärlden var emellertid sprängningen av ett passagerarplan från PanAm över Lockerbie i Skottland i slutet av 1988. Bland de omkomna märktes den svenske diplomaten Bernt Carlsson, en av Olof Palmes då närmaste medarbetare.

untitled Den svenske diplomaten Bernt Carlsson dödades i Lockerbie-katastrofen.

Khadaffi har slutligen inrättat ett pris kallat ”Gaddafipriset för mänskliga rättigheter”. Bland de mer eller mindre bisarra pristagarna finns förre ledaren för ANCs militära gren i Sydafrika, senare presidenten Nelson Mandela (1989), den svarte islamske ledaren Louis Farrakhan i USA (1996), Kubas mångårige diktator Fidél Castro (1998), Venezuelas auktoritäre ledare Hugo Chavez (2004), Malaysias förre premiärminister Mahathir bin Mohamad (2005) samt Nicaraguas nygamle marxistdiktator Daniel Ortega (2009); sådana pristagare har då och då varvats med ”Barnen i Palestina”, ”Barnen i Irak” och så vidare.

Det finns i västvärlden en olycklig tendens att bortse från vad Moammar Khadaffi vid olika tillfällen behagar yttra sig om. Enligt min uppfattning finns emellertid allt skäl att ta Khadaffi på orden – endast därför att karlen är halvgalen behöver det inte betyda att han ljuger eller ens överdriver särskilt mycket. Om världen hade lyssnat på vad den inte mindre galne Adolf Hitler hade att säga före sitt makttillträde och därefter hade det kanske gått att undvika ett världskrig.

Här lägger Khadaffi ut texten om hur alla människor bör bli muslimer:

http://www.youtube.com/watch?v=LNUqLztI4mQ

Khadaffis tirader borde slutligen få oss att inse vidden av det potentiella hot som den tilltagande islamiseringen av Europa innebär. Jag har i och för sig vissa invändningar mot synsättet att muslimsk nativitet med nödvändighet kommer att leda fram till ett muslimskt maktövertagande i väst. Åtskilliga av de barn till troende muslimer som växer upp på våra breddgrader kommer att västerniseras och sekulariseras, kanske till och med vända sig bort från sina fäders tro. Min åsikt är desslikes att majoriteten av de islamska invandrarna är fredliga och hedervärda människor.

Men den fortsatta inströmningen av muslimer innebär att ändå på sikt ett hot mot den demokrati och den yttrandefrihet som så länge fått prägla vårt europeiska sätt att leva, icke minst därför att bland alla fredliga immigranter finns också fundamentalistiska fanatiker vars allt överskuggande målsättning är att störta den ”dekadenta” västernismen i grus och aska. Vi har också sett vad islamiseringen av länder som Holland, Tyskland, Frankrike och Storbritannien lett till i form av terrormord, attentat och planerande av spektakulära våldsdåd.

Det finns redan gott om våldsbenägna jihadister och islamister i vårt eget land, vilket icke minst attackerna mot konstnären Lars Vilks vittnar om. Låt oss se till att denna utveckling inte kantrar totalt. Och låt oss se till att Turkiet hålls utanför EU!

Explore posts in the same categories: islam, islamisering, Uncategorized

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 kommentarer på “Lyssna på Khadaffi!”

 1. Anonym Says:

  Sedan en liten fråga Tommy. En bild cirkulerar i tryckta medier och på nätet där du har ett gigantiskt Marx-skägg. Inte för att vara taskig, men det ser för bedrövligt ut. Varför detta skägg? Hur tänkte du?

  🙂

 2. Tommy Hansson Says:

  Det är din uppfattning. Jag har fått beröm också. Och by the way: det är inget ”Marx-skägg” – det är ett Dubliners-skägg.

  Din kommentarer om TV-licenser strök jag, eftersom det inte anknöt det bittersta till ämnet.

  • Tommy Hansson Says:

   Mitt skägg som det såg ut 2001 har i och för sig inte heller mycket med Khadaffi att göra. Men det var en roligare fråga än den om TV-licenserna!

 3. LPÖ Says:

  Fröken Sveriges länk visar hur islamistisk propaganda sprids med Khadaffis hjälp även i Sverige. Islamistvännen Jan Hjärpe tycker givetvis inte att det är något problem, att en moskè i sverige får en beskyddare som Khadaffi. Artikel i Dagen:

  http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=197035

  Khadaffi har blod på sina händer. Jag skulle inte ta emot en sekin från denne man. Jag ber om ursäkt för att jag länkar till socialistiska sladderblaskan aftonbladet:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article227414.ab


 4. […] Dessbättre förökar sig muslimerna, och deras antal växer många gånger snabbare än dem som tillhör andra religioner. https://tommyhansson.wordpress.com/2010/07/16/lyssna-pa-khadaffi/ […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: