Judar stenade av muslimer – i Tyskland!

 Muslimsk ungdom stenar judisk danstrupp i Hannover. 

För några dagar sedan när detta skrivs stängde polisen i Hamburg i norra Tyskland Al-Quds-moskén med motiveringen, att den muslimska helgedomen användes för att värva rekryter till det så kallade heliga kriget, Jihad. Det var till samma moské tre av de elva jihadister som genomförde 11 september-dådet i New York 2001 hade sökt sig för att samla andlig styrka inför dådet. Parallellt med igenbommandet av Al-Quds-moskén stängdes också det arabisk-tyska kulturcentret Taiba.

Tidigare i sommar rapporterades i internationell press om en annan incident involverande islamisk aktivism i Tyskland på ett mindre smickrande sätt. Det var när ett gäng  muslimska ungdomar av libanesisk, iransk och palestinsk härkomst mellan 9 och 19 år stenade den judiska danstruppen Chaverim i Hannover strax före midsommar. Det enda svenska medium som förefaller ha speglat denna uppseendeväckande händelse då den inträffade är bloggen ”Chockbloggen”, som jag hämtat ovanstående bild från. Händelsen har också avrapporterats i nätsajten Veckans Contra, som citerade en text från den amerikanska tidskriften Newsmax vilken nedan återges på svenska i min översättning.

”Arabisk ungdom kastade stenar på en judisk dansgrupp under en gatufestival i Hannover och skadade en dansare och tvingade gruppen att ställa in sitt framträdande”, sade tysk polis och dansrepresentanter denna vecka. Tonåringarna använde också en megafon i syfte att skrika antisemitiska okvädinsord under lördagsattacken, sade Hannover-polisens talesman Thorsten Schriewe. ”Jag minns inte att en sådan dramatisk attack inträffat i Tyskland på senare tid”, sade Michael Frest, ledare för den judiska samfälligheten i delstaten Niedersachsen.
   ”Sex misstänkta har identifierats – fem arabiska immigranter och en tysk – och polisen söker efter de övriga tre”, sade polisen…Stephan Kramer från Centralrådet för judar i Tyskland fördömde attacken. ”Denna senast inträffade incident visar på någonting som vi inte upplevt tidigare: En växande radikalisering bland unga muslimer, vilket påverkar inte bara den judiska samfälligheten utan hela det tyska samhället.”

 

Tre av elva terrorister från 9/11 besökte moskén i Hamburg.

Av naturliga skäl sände den muslimska ungdomsattacken chockvågor bland Tysklands judar, vilka av blott alltför välkända historiska skäl har anledning frukta för sin existens. Stenarna började regna över den ungdomliga  judiska danstruppen redan innan denna hade inlett sitt framförande, och det skedde till ackompanjemang av rop såsom ”Juden raus!” (Ut med judarna!)

 Händelsen kastar ett beklämmande ljus över den situation  som skapats i Europa till följd av masssinvandring och därav följande islamisering. Den visar också att det som sker i Sverige endast är en mild västanfläkt jämfört med utvecklingen i länder som Tyskland, Nederländerna Frankrike, Spanien och även vårt sydliga broderland Danmark. Om ingen genomgripande förändring av den svenska flykting- och invandringspolitiken sker kommer samma sak att ske här.

Man kan tycka att icke minst liberala representanter för den judiska kommuniteten i Sverige borde inse vartåt det barkar och inte vara så snara att på schablonmässigt felaktiga grunder rikta  svepande kritik mot Sverigedemokraterna, det  enda svenska parti som tar islamiseringshotet på allvar, något som relativt ofta tyvärr sker.

Explore posts in the same categories: Tyskland

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: