TV4 kryper till korset

http://politisktinkorrekt.info/

Den allt mer populära sajten Politiskt inkorrekt (PI) – som nu är bland de 100 mest besökta politiska webbsidorna i Sverige – uppger att TV4 enligt tidskriften Resumé är på väg att acceptera den nya versionen av Sverigedemokraternas valfilm som partiet nyligen tillställt TV-kanalen. I den nya versionen har tävlingen mellan pensionären med rollator och burqakvinnorna med barnvagnar ersatts av texten ”Censurerat av TV4” samt uppgift om att den ocensurerade versionen kan ses på nätet.

Det finns anledning avvakta den kommande utvecklingen i frågan – filmen kommer i bästa fall enligt planerna att börja visas den 6 september.

Som bekant har såväl de borgerliga danska regeringspartierna Konservative och Venstre som Dansk Folkeparti starkt ifrågasatt yttrandefriheten i Sverige och föreslagit att europeiska valobservatörer sänds till vårt land för att kontrollera att SD, men även småpartier som Feministiskt Initiativ och Piratpartiet, inte utsätts för fusk och censur i samband med valet den 19 september. Risken måste anses vara överhängande – redan har rapporterats om att SDs valsedlar försvunnit från Malmö stadsbibliotek.

Så här ser dansk TV på uppståndelsen kring valfilmen:

http://www.youtube.com/watch?v=4EK-BJd-W1o

Nu har även norska Fremskrittspartiet (FrP), normalt ingen förespråkare för SD, sällat sig till kritikerna av den fallerande svenska demokratin. FrPs invandringspolitiske talesman Per Willy Amundsen citeras så här (min översättning från norska): ”En förutsättning för att kalla sig en demokrati är att man har yttrandefrihet. När någon blir utestängd för att den har meningar som den politiska eliten inte gillar, så bryter man de demokratiska spelreglerna.”

 Per Willy Amundsen (FrP).

Det meddelas nu också att en annan aktör, som felaktigt påståtts ha varit med och utformat SDs valfilm, blivit uppsagd från de uppdrag han haft på Radio Uppland – där han gjort sportreportage – med den officiella motiveringen att ”Vi kan inte köpa tjänster av någon som gjort en politisk valfilm.”

Så fungerar alltså svensk demokrati i dag. Sverige ser ut att vara på god väg att bli en bananrepublik där ordet ”demokrati” betyder det de styrande vill att det skall betyda.

Explore posts in the same categories: Sverigedemokraterna

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “TV4 kryper till korset”

 1. Jacob I Says:

  Hej, Tommy!
  Har idag besökt SD:s valstuga på Sergels Torg, där jag stannade betydligt längre än jag från början hade tänkt mig. Iaktog att de andra partierna var långt ifrån så intressanta som SD av besökarantalet att döma. Vill ge en stor eloge till de trevliga ungdomarna på plats som verkligen ger allt för att SD:s budskap ska nå ut. När man ser sådant engagemang från ungdomens sida börjar man få tillbaka framtidstron. Kommer att besöka valstugan fler gånger. Vi kanske ses där om du är inne i krokarna.
  Vad beträffar etablissemangets betéende har jag en känsla av att resultatet blir kontraproduktivt.
  Har i skrivande stund sett den nya varianten av reklamvideon och någonting säger mig att effekten kan bli bättre än om man visat den ursprungliga versionen.
  Om jag har rätt lär väl visa sig den 19 september!

 2. Tommy Hansson Says:

  Ja, vi har gott om duktiga och ambitiösa ungdomar. Väl sörjt får återväxten med andra ord!

  Jag avser vara vid valstugan då och då, så det är fullt möjligt att vi råkar på varandra. Och jag tror också att utvecklingen med valfilmen gynnar SD.

 3. Ann-Mari Says:

  Hej!
  Tommy du vet att jag på inget sätt är sd anhängare men en sak tycker jag är dåligt och det är att vänsteranhängare kastar sten på riksdagsledamöter från sd, sd är nu inne i riksdan och det valresultat som givist dom ska respekteras av folket vad man än tycker om dom sen / Ann-Mari pS Som sann demokrat ska folkets villa respekteras


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: