Nu klappar jag till!

Ho-ho-ho på er – så här några dagar före jul kan det vara befogat att dela ut klappar till mer eller mindre förtjänta individer och företeelser. Eller kanske snarare klappa till desamma. Min klapplista ser ut som följer:

Julian Assange får en bekväm fängelsecell där denne sociopatiske, låt vara ännu icke dömde,  förbrytare i lugn och ro ges tillfälle att meditera över sina försyndelser. Kanske – men jag betvivlar det – inser han då att det inte är världens bästa idé att försvaga den fria världen och utsätta många av dess företrädare för livsfara genom att offentliggöra hemliga dokument, samtidigt som världens diktatorer och hjärndöda sykofanter applåderar taktfast.

Plats för Assange.

Fredrik Reinfeldt tänker jag vara riktigt generös mot. Han får ett nytt ansiktsuttryck så att han bättre kan uttrycka sina känslor. Som det är nu ser han oförändrat lika bekymrad ut när han lägger huvudet på sned och spänner sina klotrunda ögon i intervjuaren, vare sig nya Moderaterna fått 40 procent i senaste mätningen eller Stockholm skakats av ett terrordåd.

Dags att byta ansiktsuttryck.

Statsministern får också ett exemplar av Sverigedemokraternas valmanifest 99 förslag för ett bättre Sverige så att han är bättre påläst nästa gång han kommenterar SDs politik.

Carl Bildt får ett års twitterförbud så att han kan kommentera viktiga händelser på ett sätt som anstår en utrikesminister.

Fy på dig, Carl!

Socialdemokraterna får en partiledare som heter antingen Pär Nuder eller Tomas Östros, detta för att vi skall kunna vara riktigt säkra på att (S) fortsätter att hålla sig kring 25 procent i opinionsmätningarna.

 Alla tummar hålls för Pär!

Vänsterpartiet begåvas med livstids partiledarskap för Lars Ohly av samma skäl som ovan – byt bara ut 25 procent mot fyra procent.

Kristdemokraterna får en ny partiledare och ett nytt partiprogram för att partiet skall ha en realistisk chans att hanka sig kvar i riksdagen.

Sverigedemokraterna får för säkerhets skull en dos ödmjukhet så att partiet fortsätter att stå med båda fötterna på jorden när opinionssiffrorna klättrar över tio procent, vilket lär ske endera dagen.

SD på väg framåt.

Miljöpartiets nya språkrör, vilka de nu blir, får en prenumeration på Per Welanders informativa blogg Moderna myter för att undvika gå ner sig ännu mer i klimatträsket.

Folkpartiet föräras ett exemplar av den oumbärliga boken Exit folkhemssverige i syfte att detta på flera sätt vällovliga parti definitivt skall slänga Bengt Westerbergs så kallade generösa invandringspolitik på sophögen.

 Bye, bye Bengt…

Kvarlevande kommunistdinosaurier i partier såsom Kommunistiska Partiet (KP) och Sveriges Kommunistiska Parti (SKP) får  presentkort på ett års rekreativ vistelse i ett nordkoreanskt fångläger för att de äntligen skall inse kommunismens sanna natur.

Allianspartierna i Södertälje får en tydlig ledargestalt som är mindre gnällig och mer konkurrenskraftig än det nuvarande oppositionsrådet Marita Lärnestad (M), detta för att man skall ha någon som helst chans att avsätta Anders Lago (S) som kommunens starke man i modern tid. Det  krävs andra än avdankade barnmorskan Lärnestad för att förlösa allianspartierna…

Lago och Lärnestad.

Pierre Schori, gammal socialdemokratisk  FN-ambassadör och Castro-vän, får en enkel biljett till Sibirien; han kan lämpligen göra sällskap med den ideologiske fränden, förre norske förrädaren Arne Treholt.

Pierre Schori med en god vän.

Anders Wejryd, svensk ärkebiskop, får ett exemplar av Bibeln som det nog var länge sedan han läste.

Eva Brunne, lesbisk biskop i Stockholm samt aktiv socialdemokrat, får som uppgift att under julhelgen läsa Romarbrevet 1:26 tusen gånger.

Läs Romarbrevet 1:26…

Contra, denna utmärkta borgerliga tidskrift, får tio miljoner kronor i retroaktivt bidrag från Statens kulturråd för att man skall kunna konkurrera på lika villkor med den ymniga floran av vänsterpublikationer.

Contra # 6 2010.

Leif Silbersky, icke helt okänd advokat, skulle ha fått boken En advokat kan försvara också andra än bestialiska mördare och våldtäktsmän, om en sådan bok hade funnits.

Diskrimineringsombudsmannen (DO), denna onödiga myndighet, får ett brev från regeringen med överskriften ”DO:s tjänster behövs inte längre.”

Sveriges försvar begåvas med 1) en värnpliktsarmé om 300 00 man; 2)100 miljarder kronor att köpa kulor och krut för; samt 3) ett rejält avvecklingsbidrag för att man skall kunna likvidera onödiga fastighetsinnehav, program för politiskt korrekta reformer och annat som tär på budgeten.

Mer pengar till pang!

SÄPO tillförs en hel säck fylld med välbehövlig kompetens.

Världens muslimska länder får en klapp bestående av demokrati, frihet och civilisation.

Explore posts in the same categories: Julklappar

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

6 kommentarer på “Nu klappar jag till!”

 1. Rickard Says:

  Skrev ett inlägg om Reinfeldts jultal. Vem är det som hatar vad egentligen? http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/reinfeldts-julhat-eller-vem-hatar-vad.html

  • Tommy Hansson Says:

   Du skriver att den misslyckade bombmannen främst av allt ”hatar Sverige och svenskar”. Kanske det ligger något i det. Jag tror ändå mest på att det är friheten, toleransen och demokratin som upprör mest hos dessa terrorister.

 2. LPÖ Says:

  Lite julklappstips. Böcker är fina julklappar. Jag har funderat över vilka böcker jag skulle vilja ”klappa till” diverse kända personer med. Kanske har ni själva någon i er bekantskapskrets som vore lämplig mottagare av någon av dessa böcker?

  1: Frihetens Grundvalar av F A Hayek. Utmärkt klapp till Fredrik Reinfeldt. Läsning som kan påminna honom om vad han en gång trodde på innan karriären blev det enda viktiga.

  2: Animal Farm av George Orwell(Eric Arthur Blair). GO var socialist, men även sådana kan ibland få en snilleblixt. Egentligen är denna bok för tunn och lätt för att klappa till Göran Greider med, men den kan nog lära honom en del om avigsidorna med statssocialism och personlighetskult(Palmekult).

  3: Gulagarkipelagen av Aleksandr Isajevitj Solzjenitsyn. Denna Lunta är tillräckligt tjock för att t.o.m. Lars Ohly skulle känna av den om den landade på hans skalle.

  4:Antifeministiska manifestet av Kalle Strokirk. Bra klapp till Schlingman/Schyman(de är så lika både till utseende och åsikter – är det samma person?).

  5:The Art of War, The Original Treatise on Military Strategy av Sun Tzu. ”Tomhylsan” har här en chans att lära sig grunderna i det som skall vara hans arbete. Detta är ett ämne som jag i ärlighetens namn inte behärsker. Kanske kan någon annan tipsa ”tomhylsan” om lämplig litteratur?

  6: Hitler – en studie i tyranni, av Allan Bullock. Något för SD:s förre partiledare Mikael Jansson?

  7: Komplett sångteknik av Cathrine Sadolin. Denna bok vore en fin julklapp till den ”skönsjungande” Håkan Hellström.

  8: Det goda Italien : mat, människor och recept av Peter Loewe. En lämplig klapp(rak höger?) avsedd för Paulo Roberto. Det räcker inte med italiensk bakgrund för att kunna laga mat.

  • Tommy Hansson Says:

   Intressanta och träffsäkra bokklappar…

   Jag tror dock inte Mikael Jansson är i trängande behov av Hitler-boken. Någon som definitivt skulle behöva den är Nationaldemokraternas ledare Marc Abramsson.

   Klappen till Håkan Hellström är definitivt välbehövlig!

 3. Hans Says:

  ”utsätta många av dess företrädare för livsfara..” (ang. Assange)

  Hur många har inte fått sätta livet till pga dessa företrädare?

  Ser nu att SD är kommunist – hatare, precis som Nazisterna som inledningsvis var just detta, som bas för sin verksamhet.

  Ditt SD är en mycket sjuk rörelse som fått fungera som substitut för människors behov av förändring. i brist på något vettigt, gäller bara en drös tankefattiga människor, inte tänkande som aldrig skulle rösta på ett rasist-svin-parti.

  Grattis, krake.

  • Tommy Hansson Says:

   Alla demokratiska – och en del andra – partier är naturligtvis ”kommunisthatare”, då ingen människa med förnuftet i behåll kan undgå att avsky en ideologi som bär ansvaret för kanske 200 miljoner människors död.

   Önskar dig till sist gott tillfrisknande.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: