Nazister och kommunister gör gemensam sak med Obama och Gore

http://sfcmac.wordpress.com/2011/10/15/nazis-and-communists-announce-support-for-occupy/

I USA har The American Nazi Party och Communist Party USA (CPUSA) gjort gemensam sak och anslutit sig till de radikala och stundom våldsamma protester mot det ekonomiska systemet i USA som går under benämningen ”Occupy Wall Street”.

Amerikanska nazister avskyr kapitalismen.

Nazisterna talar om att det nu är dags att ”join the attack on Judeo-Capitalism”, medan deras totalitära bröder med röd snarare än brun färgton använder mer klassisk, klassrelaterad retorik. Gemensamt är hatet mot det fria, ”kapitalistiska” marknadssystemet som byggt upp välfärden i Väst.

En annan som visat stor förståelse för  Occupy Wall Street-rörelsens protester är den fingertoppskänslige president Barack Obama. Det väckte viss uppståndelse när Obama för någon vecka sedan förklarade:

I think people are frustrated and the protesters are giving voice to a more broad-based suspicion about how our financial system works.

Läs mer här:

http://www.cbsnews.com/8301-503544_162-20116707-503544.html

Barack Obama avskyr kapitalismen.

Obamas uttalande är givetvis anmärkningsvärt – trots allt förväntas inte presidenten i världens ledande marknadsekonomi angripa det egna ekonomiska systemet – men inte direkt överraskande för alla som känner till hans socialistiska förflutna. Ett förflutet som Obama, att döma av ovanstående uttalande, aldrig lämnat.

Occupy-rörelsen har på kort tid spridit sig över hela USA och har nu även nått Europa och Sverige. Det förvånar på intet sätt att den extremnationalistiska, och numera så gott som öppet nazistiska, tidningen Nationell Idag på sin nätupplaga i ett stort uppslaget bildreportage ger sitt stöd för protesterna på Sergels torg i Stockholm mot ”låne- och spekulationsekonomin”.

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1662

Amerikanska kommunister avskyr kapitalismen.

Vad som nu framträder med yviga åtbörder, populistiska slagord och ligistaktiviteter är ett slags ny Attac-rörelse, om någon kommer ihåg den. Som alltid i sådana här sammanhang blandas genuint bekymrade människor med ligistslödder som är med för att tillfredsställa sin förstörelselusta.

Och så då nazister och kommunister, som ser en chans att angripa det ”judiskt-kapitalistiska” systemet och indirekt kanske även den förhatliga judiska staten Israel. Allt med Barack Obamas benägna stöd. Lägg därtill att även förre vicepresidenten och miljöcharlatanen Al Gore på sistone uttalat sitt benägna stöd för Occupy-rörelsen.

Expo har slutligen konstaterat, att antisemitiska krafter utnyttjar Occupy för att få spridning på sitt eget sjukliga budskap:

http://expo.se/2011/occupy-wall-street-utnyttjas-av-antisemiter_4443.html

Den som är intresserad av att läsa mer om kommunismens brott mot mänskligheten kan med fördel ta del av den nya sajten ”Kommunismens brott”:

http://kommunismensbrott.se/

Explore posts in the same categories: Utrikespolitik

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

10 kommentarer på “Nazister och kommunister gör gemensam sak med Obama och Gore”

 1. Tarzan Says:

  Alla människor måste reagera på vad Wall Street gangsterna hittar på om dom är baptister såssar SD;are eller ND;are eller folkpartister eller småföretagare eller miljö vänner etc etc etc.
  Those behind Wall Street are the scum of the earth !!

  • Tommy Hansson Says:

   Mycket snack…vi behöver absolut inte några vänsterligister, nassar eller kommunister som har noll att erbjuda som alternativ.

   • Tarzan Says:

    Vi får faktiskt vara glada över att någon reagerar.
    Starköls Svenne sitter framför dumburken och glor på sport
    Hans fru Elsa sitter i ett annat rum och tittar på degraderade teve såpor. Våra ärthjärnor till riksdagsmän kan vi inte vänta oss att dom kommer att göra något åt problemet. Våra SD riksdagsmän är inte så mycket bättre dom, dom tror att roten till alla problem är mussarna

   • klassfred Says:

    Jag själv är SD-väljare och har många vänner inom SD isf IRL som över nätet. Skulle inte överdriva om jag säger att 80 procent av de jag känner är emot det vansinne som sker på wallstreet.
    Och nu talar jag inte om ockupanterna.

    Den sk fria marknaden är inte speciellt fri.
    Bankerna har misskött sina jobb under åratal och istället för att behandlas som vilka privata företag som helst så ska dessa glida på en räkmacka på skattebetalarnas bekostnad.
    Vi ser hur arbetslöshet används som ett redskap för att reglera lönesättningen, vi ser även fler klassklyftor och att det nuvarande ekonomiska systemet faktiskt har misslyckats under väldigt lång tid. Detta är inga nazistiska eller kommunistiska åsikter.
    Detta är nationalistiska åsikter och sunt bondförnuft.

    Fri marknad är givetvis bra. Men att låta den vara oreglerad är bara dumt. Den fria marknaden måste bäras upp av ett nationellt ansvar som motverkar det vi ser idag.

    Det är inga problem att byta ekonomiskt system. Det nuvarande har vi i Sverige bara haft sedan 1985. Med tanke på hur det har gått sedan dess så tror jag nog att de flesta är eniga kring att något behövs göras. Och det är inte att ge bankerna och rikskapitalisterna än mer svängrum.

    Det är synd att inte fler folk tar sig till ”ockupationerna” så att vänsterpatrasket blir marginaliserade och så att vi kan visa vad folket vill i realiteten.

 2. Tarzan Says:

  Du vet väl att det finns en bok som heter
  Wall Street and the rise of Hitler
  Anthony Sutton
  LÄS DEN !!!!

 3. Tommy Hansson Says:

  Du Tarzan, jag föredrar Svenne med ölen och Elsa med såporna många gånger hellre än pöbeln på gatorna.

  • klassfred Says:

   Varför inte verka för att Svenne med ölen och att Elsa med såporna lämnar ölen och såporna för att göra sina röster hörda?
   Politiken slutar inte vid beslutsfattande församlingar Tommy.
   Det är där den börjar.

   • Tommy Hansson Says:

    Inte om alternativet är att joina pöbeln på gatorna. De gör mindre skada genom att ägna sig åt sina favoritsysselsättningar.

 4. Tommy Hansson Says:

  Gunnar Andersson har skrivit ett långt inlägg där det förekommer flera meningsyttringar av obskyrt och rasistiskt slag. Sådant tänker jag inte publicera.

  Nämnda skribent uttryckte också en vilja att prenumerera på SD-Kuriren. Det går utmärkt: sätt in 150:- på bg 5280-7005 ”Sverigedemokraterna”. Skriv att inbetalning avser prenumeration på SD-K samt namn och adress.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: