Hakkorsflagga över palestinsk moské

Nazi-flag-flying-over-Palestinian-mosque-300x225Naziflagga över palestinskarabisk moské.

Judiska invånare i Judéen och Samarien – de bibliska områden som numera kallas Västbanken och ockuperas av den så kallade Palestinska myndigheten – drabbades av en chockartad syn måndagen den 20 maj 2013: en nazistisk hakkorsflagga vajade över en moské  i byn Beit Omar nära staden Hebron.

Uri Arnon kommenterade händelsen så här till nyhetsbyrån Tazpit:

Det känns som om vi förflyttats 75 år bakåt i tiden och förlorat kontrollen över vårt land. Araberna känner inte längre att de behöver dölja sina mordiska tendenser utan förkunnar högt att de önskar förgöra oss.

Oavsett hur länge naziflaggan tillåts vaja utanför moskén på den så kallade Västbanken, som styrs av det ibland som moderat ansedda Fatah-partiet, som har nära förbindelser med Sveriges socialdemokratiska parti, kan man inte se tilltaget som annat än en del av den palestinsk-arabiska taktiken att trakassera judarna. Precis som den röd-vit-svarta hakkorsflaggan vajar fritt för vinden florerar det arabiska judehatet lika fritt.

Amin al Husseini bei bosnischen SS-FreiwilligenStormuftin Al Husseini inspekterar SS-trupp som satts upp till hans ära av Adolf Hitler.

Det finns historiska rötter till detta hat. Jerusalems stormufti Haj Amin Al Husseini (1895/97-1974)startade redan på 1920-talet arabiska upplopp mot den heliga stadens judar, och när Hitler kom till makten i Tyskland och proklamerade sin antisemitiska politik fanns Al Husseini snart vid hans sida som en betydelsefull rådgivare. Sedan stormuftin samlats till sina fäder övertog hans sentida släkting Yassir Arafat (1929-2004), ledare för PLO/Fatah, hans roll som ledande judehetsare.

Det är minst av allt någon tillfällighet att de judehetsande böckerna Sions vises protokoll och Adolf Hitlers Mein Kampf är stående storsäljare inom de områden som kontrolleras av den Palestinska myndigheten.

Explore posts in the same categories: Utrikespolitik

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “Hakkorsflagga över palestinsk moské”


 1. INFO //

  Till Tommy Hanson, efter moget övervägande ås har jag nu blivit medlem i Miljöpartiet. Jag märker hur hatet strålar ut från SDs facbooklogg, MP har den enda människovänliga politiken och dessutom en fin syn på människan det har inte ditt SD Tommy. Om Sd får bestämma så ska alla vara blåögda och blonda, vi i MP står för alla människor lika värde något som Hansson inte ens kan stava till !! Nu vet du det Tomma Hansson blockar du ut mig från din blogg blir jag oerhört glad. Du och Astrid Boman som är med i SKP ni kan ta varandra i handen för ni ser ner på människor på samma sätt. Dom som inte tänker som er nedvärderar ni bra bägge två. Hat Tommy förtär människan inifårn dit Sd lever på hat och det kommer att bli dess fall. tala inte om kärlek Tomma för det kan du inte ens stava till ännu mindre vet du dess sanna innebörd. Tack och hej // JA TILL MP NEJ TILL SD !!!!!!!!!!!

 2. rksmrgs Says:

  Det låter som MP är precis rätt parti för dig.

 3. Tommy Hansson Says:

  Det blir väl femtielfte partiet du går med i, AM. Efter kommunisterna, Centern, Folkpartiet…nu alltså dags för MP. Du trivs säkert bland knäppisarna i MP. Om det är någon som är full av hat så torde det vara du – det formligen sprutar ju svavel ur öronen på dig. Se till bjälken i ditt eget öga innan du kritiserar grandet i din nästas.

 4. Pierre Gilly Says:

  Den där Muftin var bland annat där för protestera mot att Hitler låtit skicka 20 000 tyska judar till Palestina 1935. De kunde ta med sig nästan 30 miljoner dollar, vilket gav en ordentlig kick åt den kommande statsbildningen. Källa: Dominico Losurdo ”Il linguaggio dell’Imperio” (2007) Det är nog inte osannolikt att eskimoerna på Grönland också hört av sig till Hitler om han börjat skicka folkgrupper han vill bli av med dit.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: