Hotet från den politiska korrektheten

HOTEN_~12013-01-28-19-09-13_rasiststampel_politisk_korrekt

http://www.youtube.com/watch?v=kEMOJQ_MfTo

För de av mina läsare som funderat över ett av vår tids största gissel – den politiska korrektheten – erbjuder jag här en länk till den läsvärda och synnerligen informativa sajten Avpixlats presentation av fenomenet.

Den politiska korrektheten förrycker den fria debatten, stigmatiserar oliktänkande och skapar ett ogästvänligt samhällsklimat där iskall intolerans och gudsnådelig ”godhet” härskar. Den politiska korrekheten, eller bara ”PK”, hotar demokratins och yttrandefrihetens själva livsnerv. Inte genom stöveltramp och fängslanden utan genom en smygande hjärntvätt.

Enligt den politiska korrekthetens premisser  är det inte tillåtet att ifrågasätta massinvandringspolitiken, evangeliet om människoframkallade klimatförändringar, homosexlobbyns strupgrepp över den fria debatten, det feministiska projektet där all abortkritik demoniseras, utvecklingen mot en europeisk superstat, smutskastandet av traditionella kristna ideal med mera. Gör man ändå det riskerar man hamna ute i kylan, uteslutas ur politiska partier och få ett antal mindre smickrande epitet  bildligt talat  intatuerade i pannan.

PK omhuldas av hela mediaetablissemanget och riksdagens sjuköverpartier och lägger sig som en död hand över landets kommuner, där ett antal ”mångfaldsstrateger” härskar efter gottfinnande. Dessa politiska tjänstemän lägger sig i vad som är tillåtet att säga vid kaffebordet och totar ihop politiskt korrekta ordlistor över vad som får och inte får sägas. En av många sådana figurer är Paki Holvander vid Södertälje kommun.

45b3f9dcPK-strategen Paki Holvander – med självpåtagen rätt att bestämma vad folk får och inte får säga.

Den politiska korrektheten leder till splittring och uppdelning mellan ”vi och dom”. Den leder till acceptans av omänskliga ideologiska koncept såsom islamism och kommunism. Den uppmuntrar bidragsturism och okritiskhet gentemot mångkulturalistiskt relaterade företeelser av typ hedersmord, gängvåldtäkter och kvinnomisshandel. Den förvandlar delar av svenska folket till ängsliga, lallande idioter.

I övrigt överlåter jag åt mina läsare att själva avnjuta Avpixlats video ovan.

Det kanske kan vara en god idé att göra detta i god tid före sänggåendet. Mardrömmar är ingen höjdare, men så kan ju det politiskt korrekta järngreppet om samhället uppfattas som nog så mardrömslikt i sig.

Explore posts in the same categories: politisk korrekthet

Etiketter: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 kommentarer på “Hotet från den politiska korrektheten”


 1. INFO //
  Sluta upp och drick och bli människa //

  • Tommy Hansson Says:

   Kan bara med en rysning föreställa mig hur dina kommentarer skulle se ut om du drack.

 2. benke Says:

  Hej Tommy, såg avpixlats youtube-video. Till mångt och mycket sant. Lite tjatig men vad alla borde förstå är att vänstern trakasserar individen, inte vad individen säger. Vänstern häcklar person då de inte vågar ta debatten faktamässigt. Ty då vet de att de kommer att förlora.

  Det vänstern är bäst på är att förnedra personen som säger något de inte håller med om. De vågar inte ta en debatt och prata om fakta. De vet att de skulle förlora. Det är därför de attackerar person istället för fakta.

  Detta går igen hela tiden. Vänstern projicerar och tror bra om sig själv. Vänstern glömmer fakta. Kommunismen har mördat mångt mycket fler än National-socialismen. Kommunism och National Socialism (Nazism) står på samma sida.

  Unga måste lära sig detta.

  Mina barn kommer att lära sig det. Jag hoppas att andra föräldrar förstår vad som måste göras. Detta för att inte låta en ny generation växa upp i okunskap.

 3. benke Says:

  Har numer Avpixlat på menyn på min dator.

 4. Fredrik Says:

  Media gör ingen skillnad mellan infödda och invandrade. Etnicitet poängteras aldrig. Därmed har man stängt diskussionen för att invandring skulle kunna vara orsak till problem.

  Jag har numera avpixlat.info som en självklar nyhetskälla för att få en mer heltäckande bild av vad som uppenbart behöver diskuteras i ett mer tillåtande debattklimat – dvs invandringen.


 5. […] EU har visserligen ingen Gulagarkipelag dit oliktänkande förpassas, erkänner Bukovskij, men jämförbar är den allenarådande politiska korrektheten som stadfäster vad som i praktiken får respektive inte får sägas eller skrivas. De som hyser ”fel” åsikter löper en överhängande risk att marginaliseras och stämplas för livet. En antal olika initiativ för att göra ”rasismen” straffbar har tagits med detta syfte. Mer om politisk korrekthet och vad den innebär här: https://tommyhansson.wordpress.com/2013/05/29/hotet-fran-den-politiska-korrektheten/ […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: