MP profilerar sig med könsord och förolämpningar

Vi sprider bara dynga på våra ekologiskt odlade grödor medan du slickar Kent Ekeroths anus och suger Demofon´s kuk.

Det har gått rätt dåligt för Miljöpartiet (MP) i de senaste opinionsmätningarna. Mestadels har man halkat ner till positionen som Sveriges fjärde största parti efter Sverigedemokraterna. Möjligen är det det faktum att MP numera tycks föredra att profilera sig som extremt invandringskramande i stället för att fortsätta vara det miljöfundamentalistiska alternativet som spökar.

PER-PE~2

Oavsett vad som är orsaken till nedgången testar nu en ledande miljöpartistisk kommunalpolitiker – gruppledaren i äldrenämnden Per Persson i Sundbyberg – ett nytt grepp: att spy ur sig könsrelaterade otidigheter. Vem vet, det kanske hjälper? Ovan ett smakprov på Perssons skaldekonst. Persson är till vardags programmerare med hemvist i Hallonbergen.

För denna bloggare är det inget ovanligt att miljöpartister överöser mig med mindre smickrande tillmälen. Så fort jag skriver något på min blogg vederbörande inte gillar – hon har tidigare hunnit med att vara både kommunist, folkpartist och centerpartist samt även snegla åt SD:s håll men är numera alltså nyväckt miljöpartist- skriver hon i kommentatorsfältet något i stil med att jag är idiot, svårartat fyllo och att min blogg är en kloakartad avstjälpningsplats på nätet.

untitled

Vi får väl se om det blir några nya MP-röster med den taktiken. Jag tillåter mig tvivla. Jag tror att de flesta väljare fortfarande är gammalmodiga nog att föredra sakargument framför könstillmälen och grova förolämpningar. Även om den nya taktiken kanske kan ses som ett sätt att låta partiets symbol – maskrosen är som bekant ett ogräs – frodas även i argumentationen.

Mest av allt skämmer man förstås ut sig.

Explore posts in the same categories: Inrikespolitik

Etiketter: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

10 kommentarer på “MP profilerar sig med könsord och förolämpningar”


 1. INFO /
  Fel jag har aldrig varit kommunist T Hansson, jag gick in i SKP helt riktigt bara för att få ut Maria W därifrån det vet tom Carl holm om, ja jag var med i FP har sneglat på SD men tack och lov så fick jag upp ögonen för ditt hatfyllda SDs kommentarer på deras facebooksajt mår ni egentligen så bra hos er i SD ?? för vissa av er lever på hat etc etc, dags att söka hjälp Herr T dock inte i flaskan utan hos farbror Doktorn ( Psykologen ) PS T Hansson tack för din reklam för mitt parti som enligt mig själv är det människovänligaste parti vi har idag i Riksdan till skillnad från ditt hatfyllda SD. //

  • Tommy Hansson Says:

   Tycker du detta är reklam, så väl bekomme.

   Per Persson i Sumpan verkar ju inte det minsta hatfylld…och du själv, som kallar mig idiot och fyllo hela tiden? Är det så en människovän uttrycker sig?

   Det värsta är att du skadar det hedervärda Memorial med din dårpippi.


 2. INFO //

  Snygg Maskros du la in Herr T //

 3. Tommy Hansson Says:

  Har man varit medlem Sveriges Kommunistiska Partiet och även i skrift uttryckt kommunistiska åsikter har man rimligen också varit kommunist.


 4. Varifrån har du fått att Per Persson är gruppledare i kommunfullmäktige?

  • Tommy Hansson Says:

   Har sett det någonstans på nätet.

   Men rätta mig gärna om det inte stämmer.


   • Per Persson är INTE gruppledare för KF. Denne heter Siyamak Sajadian Sasanpour.

    Vad Per leder är MP:s grupp i äldrenämnden. Det är antagligen detta ni har hittat och dragit för stora växlar av.

    Gör ni alltid så här dålig research?

 5. Tommy Hansson Says:

  Tack för rättelsen. Per Persson är alltså gruppledare i äldrenämnden och inte i fullmäktige. Det ändrar inte det faktum att karln använt ett olämpligt och förolämpande språkbruk.

  Och du får kalla mig ”du” och du vill.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: