Kommunistisk läkare polisanmäler Obama

gunnar-olofsson-pgs-goteborgKommunisten och läkaren Gunnar Olofsson med palestina-pin på kavajslaget.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=5612748

Nyheter P4 Sjuhärad meddelar att överläkaren och kirurgen Gunnar Olofsson i Borås lämnat in en polisanmälan mot Barack Obama i anledning av den amerikanske presidentens Sverige-visit i september. ”Jag hoppas att anmälan tas emot seriöst”, menar Olofsson optimistiskt nog.

Olofsson hänvisar i sin anmälan till USAs ”krig och ockupation” i Afghanistan och Irak, Guantanamo-fängelset på Kuba där USA håller ett antal terrorister inspärrade samt övervakning av svenska och EU-medborgare. Nu hoppas läkaren på att stockholmspolisen skall ta in Obama för förhör under hänvisning till ”internationell rätt”.

Vad Nyheter P4 Sjuhärad av för mig okänd anledning inte redovisade var att Gunnar Olofsson tillika varit medlem i Sveriges Kommunistiska Parti och en rutinerad diktatur- och terroristkramare med särskild kärlek till Nordkorea och palestinaarabiska organisationer såsom Hamas i Gaza.

Här försvarar han passionerat Nordkorea via radions P1:

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1120

Olofsson lär inte på allvar tro att polisen skall agera utifrån hans anmälan. Denna lär omgående placeras i arkivet för knäppskalleanmälningar. Men litet uppmärksamhet kan Olofsson och hans betydelselösa kommunistsekt glädja sig åt. Och det var naturligtvis det som var meningen.

Explore posts in the same categories: Inrikespolitik

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

11 kommentarer på “Kommunistisk läkare polisanmäler Obama”


 1. Tommy, du som är statsvetare, är det inte så att sagde knäppskalles anmälan blir ogiltig pg.a. diplomatisk immunitet hos den amerikansk delegationen?

 2. lassekolja Says:

  Vänsterextremisten Gunnar Olofsson ringer till RingP1 alltför ofta. Om en Sverigedemokrat hade ringt lika ofta hade han stoppats. G.O. är en tröttsam pratmaskin som blir tröttsam att lyssna på, eftersom han aldrig behöver andas under samtalen. Inte ens Täppas kan få stopp på honom men å andra sidan vill han väl inte det heller!?!

  • ericr45 Says:

   Han ringde idag igen. (17 mar 2015) programledare ställde inga frågor om hans bakgrund, utan han fick fritt breda ut sig…
   SR visar sitt sedvanliga Israelhat..

 3. Tommy Hansson Says:

  Skulle inte tro att Täppas har något att erinra, nej.


 4. INFO //

  Bra Tommy att du tog med det ja denna idiotiska kommunist borde få Nobels pris i idioti om det fanns stå på dig Tommy vi stöttar dig kram Ann-Mari Piret

 5. Börje Says:

  Notera särskilt Gunnars chicka mustasch som torde vara en exakt kopia av Josef Stalins

 6. Sebran Says:

  Han är inte med i SKP av idag. Men var me i det gamla SKP, det vill säga de som var kvar när (R) lämnade KFml. De finns inte längre! Därför är det som att säga att Aschberg och Peppe Engberg också är medlemmar i SKP.

  • Tommy Hansson Says:

   Tack för upplysning. Har ändrat ”är” till varit” i texten. Fast Olofsson har, till skillnad från de du nämner, förblivit kommunist.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: