Äntligen – en dröm med mening!

En del personer har tydligen förmågan att drömma så det står härliga till.

Bland dem som skrivit ”drömböcker” kan nämnas den svenske siaren Emanuel Swedenborg (1688-1772), som förde en drömdagbok som publicerades efter hans död. Många av Swedenborgs drömmar hade erotiskt innehåll och var ett resultat av den så kallade drömkrisen 1743-44, som föregick Swedenborgs övergång från naturvetenskapsman till religiös förgrundsgestalt med världsrykte.
8489

Jag skulle aldrig kunna ge ut någon drömbok, helt enkelt därför att de flesta av mina drömmar är ett sammelsurium av helt obegripliga saker. Förliden natt hade jag en dröm som dock var fullständigt begriplig och därtill uppmuntrande.

Jag hade under natten som vanligt drömt till synes meningslösa och irrelevanta saker. Jag bad då Gud att Han skulle sända mig en dröm som på något sätt var vacker, upplyftande eller åtminstone begriplig. Jag blev bönhörd!

Jag drömde nämligen under en kort sekvens om buljong. Det stod med ens klart för mig att buljong är en utmärkt, närande dryck om man, som jag, för tillfället lider av en svår infektion. Upplevelsen visade mig att drömmar kan vara både logiska och nyttiga och att man kan få bönesvar snabbare än man tror.

Gör av detta vad ni vill. Min dröm var väl inte av sådant slag att den hade platsat i en anspråksfull drömbok, men den räckte för att jag skulle bli litet upplyft och få aningens hopp om den närmaste framtiden!

buljong_1208980366_3056929

Explore posts in the same categories: Drömmar

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: