Gangstermetoder mot SD: men låt oss inte bjuda på självmål!

untitled Robert Aschberg: vänsterextrem Expo-man som svor och rökte i TV.

http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/expressen-avpixlar-anonyma-skribenter/

Expressen går i dag ut med ett stort så kallat avslöjande om hur aktiva sverigedemokrater använt pseudonymer för att skriva i många fall hatfulla kommentarer på icke politiskt korrekta sajter såsom Avpixlat, Exponerat och Fria Tider.

Tidningen försöker inte dölja att man under en längre tid ägnat sig åt åsiktsregistrering och kartläggning av politiska antagonister. Man uppges ha kartlagt och registrerat 6200 personer, något som kunnat ske genom dataintrång. Detta är normalt olagligt, men Expressen behöver  inte bekymra sig – enligt Datainspektionen kan man göra detta ostraffat i journalistiskt syfte. Tidningen har anlitat en man som heter Martin Fredriksson med ett förflutet inom det vänsterfascistiska nätverket Antifascistisk Aktion (AFA) för ändamålet.

Andra inblandade i projektet uppges vara Researchgruppen AFA Dokumentation, Expo samt företaget Piscatus, som ägs av journalisten och affärsmannen Robert Aschberg. Denne blev rikskänd genom att röka och svära i TV3 i slutet av 1980-talet. Robert Aschbergs farfar, bankdirektören Olof Aschberg (1877-1960), sympatiserade med bolsjevikerna i Ryssland och bidrog ekonomiskt till deras seger i den internryska maktkampen och därmed till upprättandet av Sovjetunionen. Han kallades både ”Lenins bankir” och ”Röde bankiren”.

olof-aschberg-in-later-life Olof Aschberg i slutet av sitt långa liv. ”Lenins bankir” hjälpte kommunisterna till makten i Ryssland.

Det yttersta och  alldeles uppenbara syftet med Expressens arbete är att krossa invandringskritiska Sverigedemokraterna. Därvidlag tvekar man inte att använda i mitt tycke rena gangstermetoder, dessa må sedan vara officiellt olagliga eller ej. Expressen är och förblir i mina ögon en föga seriös slasktidning som varvar mer eller mindre seriösa ”avslöjanden” med skvaller om kungahuset, bantningskurer och annonser för prostitution och pornografi.

När detta är sagt vill jag med stor emfas understryka det förkastliga i att aktiva sverigedemokrater – i det här fallet fanns en nyvald ersättare i partistyrelsen bland dessa – uttrycker i många fall rent förgripliga åsikter i nätkommentarer. Jag kan med tvekan ha en viss förståelse för om så kallat vanligt folk som inte är partianslutet under anonymitetens täckmantel vill släppa ut litet ånga ibland. Är man emellertid med i ett politiskt parti måste det ställas helt andra krav.

Jag använder aldrig signatur/pseudonym/alias i några som helst sammanhang och jag skulle vilja rekommendera andra SDare att göra detsamma. Kan man inte stå för sina åsikter med sitt riktiga namn kan man lika bra hålla käften, det är min enkla mening.

imagesMNUK9HODExpressen avslöjar att Filip & Fredrik drack Hitlers champagne.

Vi kan nog förvänta oss mycket sådant här från Expressen och andra mindre nogräknade medier under tiden fram till nästa års val. Det är lika bra vi ställer in oss på det. PK-etablissemanget är desperat i sin strävan att demolera SD och kommer inte att sky några som helst medel. Lika övertygad är jag dock om att detta inte kommer att lyckas – stora delar av allmänheten genomskådar utan svårigheter den mediala och politiska agenda som riktas mot SD.

Men låt oss i himlens namn inte bjuda på pinsamma självmål som ovanstående!

Explore posts in the same categories: Media

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “Gangstermetoder mot SD: men låt oss inte bjuda på självmål!”

 1. benke Says:

  Vänstern påstår ständigt att stora affärsverksamheter är höger. De ger inga exempel på detta, det tycks vara underförstått i deras värld. Men de har fel som alltid. Stora företag bryr sig inte om kapitalism/kommunism tyvärr. De är apolitiska oavsett vad vänstern påstår. Företag som General Electric har en CEO som är vänster. Gyllenhammar åkte med i ekan när sosse-etablissemanget rodde runt på 80´talet. Det finns massor av exempel på detta. BP är ytterligare ett företag som är politiskt korrekt. Just i BP’s fall så söker de alibi för utsläppet i havet för några år sedan utanför USA’s kust (oljeutsläppet i detta fall har absorberats naturligt, och är en ickefråga som vi till höger redan visste. Panikvänstern fick sedan kärnkraftverket i Japan som ett exempel men även detta föll genom fingrarna för dem).

  Det politiska korrektheten bland stora företag är naturligt då CEO’s har att ta in maxpengar till sin verksamhet.

  Ett av bevisen är när bankiren Olof Aschberg’s livsverk är att stötta de värsta massmördarna i världshistorien.

  Lenin påstod helt riktigt att, parafraserat ”vi säljer repet till företagaren som vi kommer att hänga densamma med”.

  Jag såg en bild på företagaren Robert Aschberg när han till synes stolt står med ett baseballträ över axeln och tror att han är modig när han skall besöka de som har gjort ett ”hat”-inlägg på internet på Avpixlat. Ynkligt. Undrar om han skulle våga detsamma emot vänsterns hat. Undrar om han har tänkt efter på sin position, eller om han är en vacklande person som inte har en aning om vad han verkligen tycker.

  En f.d vänsterikon David Mamet (författare, film-makare mm) har ett och annat att säga om sin forna vänsterideologi, numera är han höger/konservativ. Spana in detta:

  http://www.hoover.org/multimedia/uncommon-knowledge/162076

  • Tommy Hansson Says:

   Tänkvärda perspektiv, Benke. Tack för länken till intervjun med Mamet – jag skall lyssna till den när jag får mer tid.

   • benke Says:

    Gör det Tommy, kolla på intervjun med Mamet, du kommer inte att ångra dig. Det är fascinerande när en vänsterikon (med stora filmer och bokförfattare i Hollywood) vänder till höger. Han nämner Dennis Prager en eller två gånger och just Dennis är en mentor för mig.

  • benke Says:

   Som ett tillägg på min kommentar gällande Japan och vänsterns panik om allt som är kärnladdat (förutom om Iran lyckas skaffa kärnvapen förstås), så är faktum att atombombningarna som USA genomförde endast ökat cancerdödligheten under 1% (3/4 av en % för att vara exakt) bland befolkningen som fanns inom några kilometer från nedslaget. Det fanns missbildningar i foster mm just då, men inget som spridits till senare generationer.

   Vidare så är det så att Chernobyl 1986 direkt tagit livet av under 100 personer. FN gjorde estimatet att 20.000 skulle dö. Greenpeace skulle inte vara sämre utan påstod att 200.000 skulle dö. Panik utan fakta.

   Detta endast för att ställa min kommentar om Japan och kärnkraftverket i perspektiv.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: