I Am Happy!

http://unitedwithisrael.org/watch-israelis-dance-to-pharrells-happy/?

Det är nog ingen överdrift att påstå, att Israel är ett av jordens mest utsatta länder. Det ligger som en ö av civilisation i ett ogästvänligt hav av fientligt inställda stater vilka inget hellre vill än att se den judiska staten och dess folk utplånas från jordens yta.

Ändå förmår Israels invånare bevara livsgnistan och glädja sig åt sin sammanhållning och vad man åstadkommit inom en rad områden. Som några av invånarna i staden Beit Shemesh ett stycke väster om Jerusalem (som betyder Solens hus eller Solens tempel) med 80 600 personer (2010).

untitledEtt par av Beit Shemeshs ultraortodoxa judar utför  yogaövningar.

På den korta video, publicerad av sajten United With Israel,  man kan se via länken överst visar Beit Shemesh-borna prov på ren lycka och livsglädje genom att dansa till sången och tonerna av Pharrell Williams sång ”Happy”.

Jag blir på så gott humör när jag ser och hör detta att jag vidarebefordrar filmen till er på detta sätt, kära läsare. Själv lider jag för tillfället av ett svårartat ryggskott – kan inte röra mig utan smärta – men tänker inte det låta hindra mig att känna mig glad och lycklig.

Jag vet ju också av erfarenhet att det går över om någon dag!

Explore posts in the same categories: Israel

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: