Hamas använder sina egna barn som kanonmat

10464002_10153367655257316_5059784401152109644_n

Västlig nyhetsrapportering i ett nötskal.

Sedan tre israeliska tonåringar kidnappades när de liftade i Judéen och Samarien (”Västbanken”) har palestinaaraberna med terroriströrelsen Hamas i spetsen trappat upp det antiisraeliska våldet. Hundratals Hamas-raketer har avfyrats från Gaza in i Israel med det direkta syftet att terrorisera Israels civilbefolkning, som av terroristerna uttryckligen anses vara legitima måltavlor.

I merparten av svenska och västerländska media är det dock Israel som är skurken i dramat. När Israel skjuter tillbaka och nu också eventuellt förbereder en markoffensiv mot terroristerna, är det givetvis den judiska staten som äventyrar freden i Mellanöstern-regionen.

Som så många gånger förr i historien är det ”judarnas fel”. Något som klart framgår i denna ledarartikel i brunröda Aftonbladet som hetsat mot judar i värsta Der Stürmer-stil ända sedan tidningen var Nazitysklands röst i Sverige:

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/jonnasima/article19193583.ab

Ledarskribenten Jonna Sima berömmer den nyfunna enigheten mellan sossarnas ”kära systerparti” Fatah och de islamistiska Hamas-terroristerna – vars enda målsättning är att utplåna Israel och dess judiska befolkning – och menar att Israel har en gyllene möjlighet att nå en fredsöverenskommelse med denna groteska  konstellation.

Jag skulle vilja påstå att detta är på gränsen till sinnesvagt.

MIDEAST ISRAEL PALESTINIANS ROCKET DEFENSE Hamas skjuter raketer mot Israel från civila hus med den egna befolkningen som kanonmat.

Inget land i världen skulle tolerera raketbeskjutningar mot dess egen befolkning, särskilt inte i den omfattning som Hamas-beskjutningarna sker. Låt oss säga att en Sverige-hatande terrorgrupp skulle ge sig till att bombardera svenskt territorium från ett område som den givits självbestämmande över av Sverige. Skulle Sverige överse med detta? Givetvis inte. Men israelerna förutsätts göra det.

Israels ambassadör i Sverige bemöter här ABs partiska ledare:

http://israelidag.se/ambassador-bachman-svarar-pa-aftonbladets-partiska-ledare/

Israel är en ö av frihet och demokrati i ett område fullproppat av primitiva diktaturstater, som inget hellre vill än att utplåna den förhatliga judestaten. Det har gjort sig förtjänt av ett samlat stöd från den del av världen som vill kalla sig civiliserad men möts blott av hat och illvilja.

Kan någon se något som helst rim och reson i detta? Jag kan det inte.

BsHEzowCUAAlHTt

Det måste tilläggas att Hamas medvetet nyttjar sig av byggnader i civila områden i sina terrorbeskjutningar mot Israel. När sedan Israels försvarsstyrkor besvarar elden hoppas Hamas-folket att så många civila som möjligt, helst barn, skall bli offer i syfte att plocka popularitetspoäng i omvärlden.

Mer om Hamas utnyttjande av den egna befolkningen som mänskliga sköldar här:

http://www.idfblog.com/blog/2014/07/08/hamas-uses-human-shields/#.U71DoNmoXV0.twitter

images9HH6RB6V

Ty för Hamas är det rutin att använda den egna befolkningen som kanonmat och mänskliga sköldar. Samma Hamas som hjärntvättar sina egna barn med primitivt judehat från spädaste ålder i hopp om att de i bästa fall skall växa upp och bli ärofulla självmordsmördare.

Israels förra premiärminister Golda Meir sa en gång att fred i Mellanöstern endast kan uppstå då araberna lär sig älska sina egna barn mer än de hatar judarna. Dit är det ännu ljusår.

Explore posts in the same categories: Utrikespolitik

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Hamas använder sina egna barn som kanonmat”

  1. rksmrgs Says:

    Om palestinierna lägger ner sina vapen blir det fred. Om israelerna lägger ner sina vapen blir det folkmord.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: