Överlever jag den här natten, tro?

images Dödsbringande dryck?

https://www.youtube.com/watch?v=zwgjM-teND8

Ibland undrar man varför man fortfarande lever.

Jag är gravt överviktig, röker något paket cigg om dagen och äter inte särskilt nyttigt. Snusar ibland. Spottar inte i glaset. Sitter ibland uppe på nätterna och ser deckare och/eller komediserier på TV.

Medicinerar mot högt blodtryck. Har överlevt mobbning i skolan, en klinisk depression samt ett antal djupa knivhugg i ryggen från personer jag trodde var pålitligheten personifierade.

Nu kan jag tydligen, enligt nya så kallade forskningsrön, lägga ännu en till raden av potentiella dödsorsaker: mjölk. Som också sägs öka risken för benbrott, detta tvärtemot vad vi tidigare fått höra. Sitter med ett stort glas av det vita njutningsmedlet framför mig just nu och blossar samtidigt på en cigarrett.

http://www.aftonbladet.se/halsa/article19771502.ab

Överlever jag den här natten, tro? Kanske klarar jag mig med ett benbrott när jag kliver ur sängen?

Om jag inte fixar det så är det väl lika bra att lämna det här jordiska med stil. Här har ni således ”Going Out in Style” med den amerikansk-irländska gruppen Dropkick Murphys. Lyssna till den och se om ni kan somna sen! (Länken överst).

Nu avslutar jag kvällen med en Prince.

imagesSLDJ0CXQ God natt…

Explore posts in the same categories: Döden, Underhållning

Etiketter: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “Överlever jag den här natten, tro?”

 1. benke Says:

  Vi blir allt äldre trots alla faror vi utsätts för genom att leva. Hmm, det måste vara frustrerande att det är så för vänstern, då alla deras larm om att allt är farligt verkar grundlöst. Mjölk? Second hand smoking? Äta friterad potatis? Äta för mycket kött? Dricka för mycket vatten? Listan kan göras hur lång som helst. Alla dessa till synes farliga beteenden har visat sig vara helt ofarliga. Det handlar om moderation. Det utgick en varning för många år sedan om att det var farligt att äta friterad potatis, chips, pommes mm. Det var en svensk varning som gick ut globalt. Det var Livsmedelsverket som stod bakom detta, och det visade sig att det var som vanligt att de ville en större budget. När fakta kom fram så var det visserligen farligt med ämnet som ökade vid fritering av potatis, akrylamid, men vad som inte kom fram var att det krävdes flera påsar chips dagligen i tio år för att komma upp i halten av skadliga ämnen för att det skulle bli farligt. Detta undlät myndigheten i fråga nogsamt att tillkännage och följaktligen fick de också höjd budget. Läs vidare här: http://www.dn.se/nyheter/sverige/ett-ar-efter-akrylamidlarmet%5C

  Sunt förnuft trumpar alla panikslagna politruker varje dag. Man undrar vilket land man lever i när mjölk är det den stora faran. Inte Islamic State, ett fallerande USA under Obama, ebola i västafrika, Iran skaffar sig kärnvapen, Israel är under ständigt hot från arabvärlden, hamas, m.fl, och allehanda islamonazister i denna del av världen. Ryssarna blir allt farligare i Ukraina och Baltikum och söker provocera ett svagt USA under Obama. Kina söker att brösta sig och utöka sina farvatten. Mexiko är en fallerande stat söder om USA, och USA’s södra gräns är alltmer porös. Världen håller på att att falla samman då USA inte intar en ledarroll och det vi skall rädas är MJÖLK. Fågelinfluensa, SARS och andra låtsas faror som blir uppblåsta så har vi större agendor att ta hänsyn till. Hur många förstår det?

  • Tommy Hansson Says:

   Exakt min inställning. Har för min del aldrig trott på alla dessa larm om alltings farlighet. Ja, att röka är ju förstås inte speciellt hälsobefrämjande, det medges. But I take my chances…

   • benke Says:

    Ta en snus och rök en cigarr om dagen, minst. Såklart att inte ciggisar är nyttigt (jag har rökt många år men inte längre), men jag är ändå av tron att var och en gör vad man vill, oavsett vad ”samhället” eller det vad PK lobbyn påbjuder. Det låter nästan som att du ber om ursäkt för att du röker vilket visar på hur indoktrineringen från vänstern lyckats.

 2. Tommy Hansson Says:

  Gillar inte cigarrer tyvärr. Tja, det går ju inte att undvika ett stygn av dåligt samvete för att man tar ett bloss ibland. Även om jag försoker döva det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: