EFTERLYSNING

FÖRVIRRAD MAN I ÖVRE MEDELÅLDERN MED AKUT VÅRDBEHOV EFTERLYSES HÄRMED PÅ DETTA SÄTT.

lofven992 Här syns den efterlyste mannen på fri fot.

Mannen, som närmar sig 60-årsåldern, har svenskt utseende, vikande hårfäste och talar mestadels sluddrigt med norrländsk dialekt. Han har så kallade valkar i händerna.

Den saknade mannen är född i Stockholm men uppväxt i Norrland. Efter avhoppade studier uppges han ha arbetat med lättare skogsarbete och på sågverk. Därefter skall han ha genomgått en arbetsmarknadsutbildning som svetsare och även varit yrkesverksam som sådan. Han övergick sedan till verksamhet inom fackföreningsrörelsen.

265 En av den försvunne mannens kumpaner greps för brott mot säkerhetslagarna i ett land i Mellanöstern.

Mannen brukar ibland synas med två kriminellt belastade individer, en yngre ljushårig man med sydsvensk dialekt och en mörkhårig kvinna i yngre medelåldern varav kvinnan misstänks för grovt miljöbrott. Hon skall även ha framträtt offentligt under förmodad drogpåverkan, en uppgift som videon på nedanstående länk synes bekräfta:

Mannen greps i ett land i Mellanöstern för drygt tio år sedan misstänkt för brott mot landets säkerhetslagar och har tidigare uppträtt höggradigt berusad. Allmänheten manas till försiktighet vid eventuella kontakter med nämnda individer.

Den försvunne mannen uppges senast ha varit synlig vid en konferens i Västerås. Han lider uppenbarligen av grava vanföreställningar, då han har för vana att presentera sig som ”Sveriges stassminister” och hänvisa till de båda kumpanerna som ”regeringsmedlemmar”.

B5zFJZIIYAE30KJ Mytomanen, här beväpnad med båge och pilar.

Han brukar även tala på ett oredigt sätt om ett riksdagsparti som ”fascistiskt” och som källa då uppge en beryktad mytoman och före detta studerande, som falskeligen utger sig för att vara omväxlande ”forskare” och ”pansarbefäl”. Om den efterlyste ”statsministern” skulle påträffas  i sällskap med nämnde mytoman manas allmänheten till den största försiktighet, då den senare kan vara beväpnad med pilbåge.

Den saknade mannen var vid försvinnandet förvirrad, ett tillstånd han befunnit sig i sedan oktober förra året då han började utge sig för att vara statsminister. Han bedöms vara i akut behov av psykiatriska vårdinsatser enligt lagen om tvångsvård.

Upplysningar om den försvunne mannen kan lämnas till regeringskansliet eller till närmaste polismyndighet.

Explore posts in the same categories: Inrikespolitik

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

12 kommentarer på “EFTERLYSNING”

 1. Anna S. Says:

  Tänk om han hade varit din egen pappa eller farfar/morfar… hade du tyckt att det var roligt att få bli ärekränkt på detta viset…. fy fan.

  • Tommy Hansson Says:

   Ingen av dessa var någon offentlig person som var ansvarig för att köra Sverige i botten. De hade heller inte idioter och/eller obotliga lögnare som förtrogna och rådgivare.

   Detta till skillnad från Stefan Löfven. Så han har förtjänat det och får finna sig i att bli hudflängd..

 2. Sanna Says:

  Köra Sverige i botten… Jo det blir ju lätt så med Alliansens budget.

  • Tommy Hansson Says:

   Hört talas om Decemberöverenskommelsen? De hjälps åt så gott de kan med att köra Sverige i botten. Men sist jag kollade var det Löfven som kallade sig statsminister.

 3. Tommy Hansson Says:

  Tack, Robban.

  Ja, det jag skrev verkar faktiskt ha varit uppskattat. Över 7000 bloggbesök, all time high med mycket god marginal.

 4. Guy Fredlund Says:

  Ett ytterligare kännetecken om man försöker kommunicera med den försvunne, är att han tvångsmässigt ljuger värre än en borstbindare.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: