”Wallström, du lever i en dröm – vi lever i en mardröm”

wallstrom_zpsktzxnahl Margot Wallström har portats från Israel och sett till så att Sverige inte kan spela någon roll i den fortsatta israelisk-palestinska fredsprocessen.

http://unitedwithisrael.org/watch-message-for-swedish-foreign-minister-you-live-in-a-dream-while-we-live-in-a-nightmare/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Israel+Rejects+French+Threat+to+Recognize+%27Palestine%27%3B+US+Confirms+Labeling+Israeli+Goods&utm_campaign=20160131_m129569320_Israel+Rejects+French+Threat+to+Recognize+%27Palestine%27%3B+US+Confirms+Labeling+Israeli+Goods&utm_term=swedish-249x169_png

Tänk dig att du lever i ett land omgivet av fientliga grannländer vars högsta önskan är att utplåna ditt land och dess medborgare, därför att de inte gillar din etnicitet och vill lägga beslag på ditt land för eget bruk.

Tänk dig vidare att du när som helst kan attackeras och mördas eller svårt lemlästas av galna, mordiska våldsmän beväpnade med knivar eller andra tillhyggen och att ledarna för den myndighet varifrån dessa våldsmän kommer stöder dessa attacker.

Föreställ dig därtill att det finns ett demokratiskt land beläget nära Nordpolen, långt från ditt eget land, och vars regerings utrikesminister anklagar ditt eget land för att ligga bakom Islamiska statens (IS) terrorangrepp i Paris samt för att ägna sig åt vad hon med chic Amnesty-jargong kallar ”utomrättsliga avrättningar” när ditt lands polis och militär skyddar dig och alla andra medborgare genom att eliminera våldsangriparna.

2D7AB79B00000578-3275687-The_blooded_soldier_lies_on_the_floor_after_being_stabbed_by_the-a-5_1445013948561 En israelisk soldat som skadats vid en knivattack tas om hand av sina kamrater sedan knivmannen till höger på bilden skjutits till döds.

Minns också att den ovannämnda nordliga demokratin, trots att den bekänner sig till samma demokratiska ideal och system som ditt eget land, i stället för att stödja det senare ger miljardstöd till de terroristgrupperingar som påstår sig företräda ett icke-existerande land som vill tillägna sig hela den mark ditt eget land förfogar över.

Det krävs nog inget övermått av fantasi för att inse, att ovanstående text åsyftar den judiska staten Israel å ena sidan samt Sverige och den så kallade Palestinska myndigheten å den andra, vilken rutinmässigt hyllar de patologiska våldsangripare som mördar och lemlästar alla judiska israeler de kommer åt, civila, militärer, poliser, barn, vuxna, gamla med flera. 

De våldsverkare som inte dödas tillerkänns dessutom väl tilltagna löneutbetalningar när de hamnar i israeliskt fängelse och hyllas som hjältar när de släpps fria, pengar som bland annat kommer från den svenska regeringens (alltså skattebetalarnas) miljardbistånd.

wallstrom-mm En strålande glad Margot Wallström med Fatah-ledaren Mahmoud Abbas.

Länken överst på den här sidan ansluter till ett budskap avlevererat av en grupp engagerade israeler, vilka anklagar utrikesminister Margot Wallström för att ”leva i en dröm” i stället för den bistra verklighet (eller mardröm) de själva tvingas uppleva 24 timmar om dygnet. Sedan den 14 september 2014 har ett 30-tal israeler mördats och närmare 300 sårats i palestinaarabiska attacker.

Attacker som kan inte anses vara terrorism, anser Wallström och statsminister Stefan Löfven, eftersom det ju som alla förstår är fråga om palestinaarabernas legitima sätt att göra uppror mot den israeliska överheten.

Här slutligen en video som visar Israels premiärminister Benjamin Netanyahus fördömande av Wallströms påstående om att israeliska skjutningar av palestinaarabiska terrorister kan anses vara ”utomrättsliga avrättningar”:

http://unitedwithisrael.org/watch-netanyahu-slams-swedish-foreign-ministers-absurd-claims-of-extrajudicial-killings/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Netanyahu+Warns+Hamas+of+Israel%27s+Greater+Force%3B+UN+Chief+Reveals+Anti-Israel+Stance&utm_campaign=20160202_m129614729_Netanyahu+Warns+Hamas+of+Israel%27s+Greater+Force%3B+UN+Chief+Reveals+Anti-Israel+Stance&utm_term=watch_btn_dark_png

 

 

Explore posts in the same categories: Utrikespolitik

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: