Om knivmördande ”norrmannen”: Vilka tror medierna att de lurar?

IMG_1409Mörkläggning på gång…

I media har vi kunnat ta del av uppgifter om hur en 19-åring så kallad norrman knivmördat en och skadat fem personer vid Russell Square i centrala London. Man föreställer sig kanske i andanom hur en ung man iklädd toppluva och lusekofta i galet ursinne löpt amok med en kökskniv. Kanske vid namn Ole Gröttormsbraaten eller något liknande.

Nu var det ju inte riktigt så. Den gripne 19-åringen heter i själva verket Zakaria Bulhan och flyttade från Norge till Storbritannien med sina somaliska föräldrar när han var fem år. Brittiska Daily Mail har följande mycket upplysande artikel om knivmordet: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3723832/I-don-t-know-s-luck-fate-s-miracle-woman-standing-perished-eyes-Israeli-holidaymaker-18-reveal-horror-Somali-Russell-Square-carnage.html

Uppgiften om att 19-åringen, som tydligen av någon anledning alltjämt är norsk medborgare, är ”av somalisk härkomst” finns begravd djupt inne i den TT-text om händelsen som publicerades dagens datum den 5 augusti 2016.http://www.pressreader.com/sweden/g%C3%B6teborgs-posten/20160805/281960312133651

1470306988_1-orgBrottsplatsundersökning vid Russell Square.

Frågan är vilka TT och andra etablissemangsmedia tror att de lurar med rubrikerna om ”norrmannen”. Möjligen dem som nöjer sig med att läsa rubrik och kanske inledningen till artikeln. Förr eller senare kommer dock sanningen fram – det gör den alltid – och då står det klart för alla att medierna (för vilken gång i ordningen?) sökt mörka de verkliga förhållandena.

Dödsoffret för Zakaria Bulhans blodtörst är 64-åriga Darlene Horton, hustru till en amerikansk professor hemmahörande i Florida. Hon skulle ha rest hem påföljande dag. Hennes sista ord var en varning till folk omkring mordplatsen: ”Han är fortfarande kvar här.” Bland de fem skadade personerna märks en 18-årig israelisk kvinna. Ögonvittnen till illgärningen, som ägde rum vid 22.30-tiden på kvällen den 3 augusti, har berättat att de sett en galning som sprang omkring och högg ner folk med en kökskniv till synes slumpartat.

Daily Mail-artikeln citerar en vän till Zakaria Bulhan: ”Han var tyst, men hade vänner. Han vare litet mobbad, men inget alltför extremt.” Det har i media talats om att mordattacken var ett vansinnesdåd utan terroristkopplingar, men det är fullt möjligt att polisens vidare granskning av fallet kommer att visa annorlunda.

Zakariah Bulxan / Bulhan Russell Square

Så sades det ju inledningsvis även om lastbilsföraren i Nice som dödade 85 personer innan det kom fram att mordet var noggrant planlagt och att mördaren haft flera medhjälpare. I Daily Mail kan man läsa att det finns indikationer på någon form av jihadistisk motivation, då någon som kallar sig Zak Bulhan visat intresse för radikal islamism och uttryckt stöd för en tidigare Guantanamo-fånge.

”En ensam galning”.  Det är så de emfatiskt politiskt korrekta ibland oss brukar vilja ha det: ”Inga kopplingar till terrorism”. Det känns lugnare så, och den oerhört fredliga religion som vi alla vet namnet på men som har spridit sitt budskap med hjälp av blodiga erövringskrig under 1400 år utpekas inte. Vi får avvakta vidare polisutredande och se vad som kommer fram.

CpAx_-jXYAA-ldLKanske var Zakaria Bulhan verkligen en ensam galning utan politiska eller religiösa motiv. Jag är dock inte villig att satsa några pengar på det, detta därför att: 1. Han kommer från somalisk bakgrund. 2. Han har av allt att döma visat intresse för radikal islam. 3. Dådet liknar de många palestinaarabiska knivattackerna mot judar i Israel.

 

Explore posts in the same categories: Jihadistisk terrorism, Utrikespolitik

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “Om knivmördande ”norrmannen”: Vilka tror medierna att de lurar?”

 1. malmobostader Says:

  För det första måste media sluta kalla dessa för ”lonely wolf” ensamvargar. Gör vi detta så missar vi hela målet. Islam!
  Muslimer skall verkligen ses som sjuka. Psykosocial sjukdom.
  Byggs upp genom familjebildningen och då indoktrinering från de födds med uppläsning av vers ur Koranen.
  Målet är att få bort denna indoktrinering och då måste vi börja tidigt i skolan där barn lär sig förstå vad islam egentligen står för.
  Framför allt kan vi inte låta islam få igenom sina egna diskriminerande idéer i vårt samhälle. Där måste samhället stoppa.
  Ingen halal och inga politiska kläder i skolan. Inräknat hijab.


  • Naturligtvis har Du helt rätt! Islams globala utbredning är det absolut primära hotet mot allt vad vi i västerlandet uppfattar som den civiliserade mänskligheten. Att tillåta denna avgrundsideologi fortplanta sig inom våra välutvecklade europeiska territorier, är det största tänkbara sveket mot våra nationer. Vi kan redan nu notera de fasansfulla konsekvenserna av de nationsfientliga politikernas vettlösa ageranden, och den rättslösa multikulturalistiska anarkin är ett skrämmande faktum.
   Allt elände till trots, vår suveräne skribent har i sitt första stycke lyckats få till och med en ursinnig nationalist som undertecknad att le! Tommy Hanssons spekulerande ingress om norrmännens karakteristiska attribut är sannerligen ett den berättigade sarkasmens mästerstycke 😉 Dessa bestialiska invällare från tredje världen kommer ALDRIG att erhålla någon verklig status som européer, oavsett hur aggressivt det feminazistiska diktaturetablissemanget drar i härnad för dem. Punkt slut.
   Andreas.


 2. De lurar många. Tommy Hansson, jag har gjort ett projekt kallat Metro och migrationen, om hur media luras. Kontakta gärna mig för ett fritt PDF ex! mvh Torbjörn


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: