”MP vill ha amnesti för alla illegala invandrare”

_2BE3296_MPMPs språkrör Gustav Fridolin och Åsa Romson tjoar runt i Prideparaden.

Enligt ett envist men så vitt jag kan bedöma trovärdigt rykte vill Sveriges flummarparti nummer 1, Miljöpartiet (MP), få till stånd en allmän amnesti för illegala invandrare. Det vill säga den typ av immigranter som ibland förskönande kallas ”papperslösa” eller ”tillståndslösa”.

Målsättningen skulle enligt ryktet vara att få ingå i eller åtminstone samarbeta med/stötta en S-ledd regering om alliansen skulle misslyckas i valet 2014. Kontakter mellan MP och S skall ha tagits under Almedalsveckan. MP bedömer att det är mer realistiskt att sossarna skulle köpa förslaget om allmän amnesti än moderaterna.

Förslaget om en allmän flyktingamnesti ingick som en del av MPs valmanifest inför valet 2010. Amnestitanken har även stöd inom exempelvis V och C samt den notoriska och den i de kristna konturerna alltmer utsuddade Svenska kyrkan. Kort före förra valet övergavs dock tanken av MP men rapporteras alltså nu återigen ha dammats av och därtill utökats till att omfatta även de illegala invandrarna, vilka ju redan åtnjuter starkt subventionerade vård- och utbildningsförmåner.

Mer här:

http://www.sydsvenskan.se/sverige/okade-krav-pa-flyktingamnesti/

Frågan är intressant på flera plan. Hur skulle Stefan Löfven och Socialdemokraterna ställa sig till ett sådant förslag? Landsorganisationen (LO) lär knappast välkomna konkurrens på arbetsmarknaden av kanske 30 000 – 40 000 personer, vilka uppehåller sig olagligt i landet och som inte ett dyft har bidragit till den svenska statskassan.

LO-borgen_749241cVad säger LO om generell amnesti för papperslösa?

Lägg därtill att det immigrationskritiska Sverigedemokraterna (SD) numera är det näst största partiet bland LO-kadrerna:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-nast-storst-bland-lo-medlemmar_7897918.svd

Att det skisserade förslaget kommer just från det totalt utflipprade Miljöpartiet är naturligtvis ingen överraskning. Partiet som vill sänka arbetstiden men samtidigt förstärka de illegala immigranternas möjligheter att erhålla vård och andra förmåner i samhället utan någon motprestation. Var pengarna skall tas ifrån står i bästa fallet skrivet i stjärnorna. Som vill skrota kärnkraften samt avveckla det militära försvaret. I den bästa av världar vore det Miljöpartiet och inte Sverigedemokraterna som alla övriga partier ville isolera.

Explore posts in the same categories: Immigrationspolitik

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

11 kommentarer på “”MP vill ha amnesti för alla illegala invandrare””


 1. Info till skillnad från ditt skitparti Sd kommer vi i en ny regering att få något att säga till om. Jag fick just mail ifrån Reinfeldts sekreterare som tackade mig för mitt stöd till Reinfeldts tal mot Sd under hans tidigare tal i veckan i Almedalen hon är helt enig med mig att Sd inte behövs i Sveriges riksdag trevligt att få uppmuntran från Fredrik Reinfeldts sekreterare. //


 2. Info i den bästa av världar slipper vi Sd tack och lov.//

 3. Tommy Hansson Says:

  Nu är det ju dessbättre väljarna och varken du eller Reinfeldts underhuggare som bestämmer vilka partier som får sitta i Svea rikes riksdag.

  Vad jag inte förstår är hur du, som tycker det är för många invandrare, kan hålla på det extremt immigrationsliberala MP.


 4. Info jag har upptäckt vad bra det är ned invandring dom berikar Sverige till skillnad från Sd som lägger ett mörker av hat över Sverige ./

  • Tommy Hansson Says:

   Kontrollerad invandring som i Finland har sina fördelar. Inte okontrollerad massimmigration och mångkulturalistiskt snömos. För övrigt tycker jag du ska sluta tjata om påstått hat hos andra när du själv är den största bland hatare. Sopa rent framför egen dörr!


 5. INFO //

  hahahaha och det ska komma ifrån dig, ja nog har man hört talas om bocken som trädgårdsmästare förkroppsligad i dig Tommy. Jag hatar ingen men ditt sd sprider sin hatliga dynga på hela nätet och mycket nedsättande kommentarer om andra gjorde man rätt så skulle man kopiera ditt inlägg och skicka till Expo // det kliar i fingarna jaag är ju facebookvän med Poohl

  • Tommy Hansson Says:

   Du återkommer till samma litania hela tiden. Aldrig några sakskäl, bara hat och invektiv. Ord som idiot, slasktratt och nu dynga. Tror du det imponerar på folk?

   Men det är väl för höge farao bara att skicka till poohlaren Pohl, då, fast jag är rätt säker på att han och hans Expo-gäng redan följer min blogg ganska noga.

   Några av mina inlägg har redan uppmärksammats i Expos spalter. Vad som är lite märkligt är att du som påstådd antikommunist tycker så bra om extremvänsterpublikationen Expo som har Marx som en av sina husgudar.

   Skulle inte förvåna mig ett dugg om du sluter cirkeln och går tillbaka till SKP, där du en gång inledde ditt engagemang, kanske efter en mellanlandning i V tills de, liksom alla andra partier du varit med i, tröttnar på dig.


 6. INFO //

  Dig och ditt Sd har dom tröttnat på för länge sedan , nej du jag jobbar verkligen inte för Expo p något sätt men till skillnad från dig ditt blindnstyre kan jag sa att både vänsterextrema och högerextrema har betett sig illa och fortfarande beter sig illa. bara för att jag haft problem med kommunism och KGB betyder inte det att jag ropar hipphipp hurra åt Sd eller något annat högerextremt parti, lika lite som en som suttit i hitlers läger springer och börjar gilla stalin och CO. Låt mig tydlig göra för Herr Hansson. JAG ÄR ANTIKOMMUNIST / ANTISOCIALIST /ANTIFASCHIST / ANTINAZZIST / ANTIRASIST. SLÅ IN DET I DITT HUVUD OCH BEGRIP VAD JAG MENAR//

  • Tommy Hansson Says:

   Vilka ”dom”?

   Att kalla sig antisocialist när man är med i MP, en part i den rödgröna röran, förefaller väl magstarkt.

   Och så återkommer du med ditt hat-tjat: ”blindstyre” den här gången, lite omväxling i alla fall.

   Det här meningsutbytet börjar bli tjatigt nu. Jag sätter därför streck i debatten här. Vänligen respektera detta.


 7. INFO //
  Mitt inläggs togs bort av diktator Hansson men han läste nog det // Den dagen SD får fullmakt i Sverige avfolkas Sverige på några dagar,. alla flyr landet //

  • Tommy Hansson Says:

   Jag är mycket riktigt diktator över vilka jag tillåter kommentera min blogg. Har jag satt streck i debatten så har jag.

   Ska det vara så djävla svårt att inse detta? Speciellt som du alltmer framtonar som en stalker som verkar vara besatt av mig och det jag skriver. Gillar du inte det jag skriver får du väl sluta läsa mina texter.

   Lägg ner nu, tack!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: