En kritisk titt på HBTQ-lobbyn

artworks-000204471273-fqmmxk-t500x500

Den som vill ta del av garanterat icke politiskt korrekta kommentarer i ofta kontroversiella ämnen gör väl i att följa podcasten ”Ingrid & Conrad”.

I det senaste avsnittet av sagda pratprogram belyses under vinjetten ”Nyfiken på” den så kallade HBTQ-rörelsen, vars härjningar i svenskt samhällsliv alltför ofta tillåts stå oemotsagda. Presentationen lyder så här:

Ingrid och Maria tar sig i dag an hbtq-rörelsen och hur den påverkar samhället. Det råder ingen tvekan om att homosexuella har betydligt sämre psykisk och fysisk hälsa än heterosexuella – ändå föraktas kärnfamiljen och hbtq-varianterna lyfts fram som förebilder. Varför är hbtq-agendan så tydligt vänster? Har verkligen alla bögar och flator samma politiska åsikt? En del av svaren får du av vår expertkommentator Carl. https://soundcloud.com/ingridochconrad/nyfiken-pa-8-hbtq

Alla homosexuella med flera medlemmar i HBTQ-kommuniteten är inte politiska och/eller deltar i Pride-festivaler och andra liknande jippon. De önskar leva i fred och gör ingen större sak av sin sexuella läggning och är värda all respekt för sitt val. För andra i samma grupp är HBTQ-engagemanget del i en politisk kamp mot den rådande så kallade heteronormativa samhällsordningen.

untitled
Alla homosexuella går inte i Pride-tåg med Reinfeldt, Babsan och Beatrice Ask.

Den politiska HBTQ-verksamheten har bytt ut den socialistiska/kommunistiska klasskampen mot sexualiteten. Med denna som hävstång skall det gamla ”störtas i gruset”, som det heter i den käcka socialistiska kampsången Internationalen från slutet på 1800-talet. https://www.youtube.com/watch?v=FlCimph7WDE

Liksom så många andra upprorsrörelser emanerar HBTQ-rörelsen från det akademiska USA, där den så kallade queer-teorin såg dagens ljus. Författaren och nobelpristagaren Saul Bellow (1915-2005) har påpekat, att denna rörelse i dess radikala form tycks gå ut på att klubba ner allting som grundar sig på etablerad tradition och etik.

Den konservative debattören David Horowitz menade i en artikel i tidskriften The American Spectator (januari 1993, min översättning från engelskan):

För de nya radikala teoretikerna är fienden inte längre en styrande klass, en hegemonistisk ras eller ens ett dominerande kön. I stället är den själva naturens sexualordning. Förtrycket ligger just i idén om det ‘normala’, den ordning som indelar mänskligheten i två kön. I stället för ett klasslöst samhälle som den frälsande framtiden, anvisar bögteoretikerna en könsfri värld. (Citerat ur Tommy Hansson: Åter till det Kalla kriget, Contra 1993, avsnittet ”Bögrevolten” sidan 98)

Med andra ord är den radikala queer-teorin betydligt radikalare än kommunismen, som nöjer sig med att omdana de mänskliga produktionsförhållandena för att på så sätt skapa ett utopiskt samhälle enligt marxistiska principer. Bögrevolten, för att nu använda det uttrycket, är den slutgiltigt revolutionära programförklaringen: den förkunnar icke blott Guds och det etablerade samhällets död och undergång utan själva naturens död.

nietzsche
Friedrich Nietzsche: queer-teorins föregångsman?

Det finns klara paralleller mellan queer-teorin och den tyske filosofen Friedrich Nietzsches (1844-1900) övermänniskoideal om den dynamiska människan som sin egen gud. http://www.filosofer.se/nietzsche.html

Att ge sig på själva naturen kan dock få konsekvenser som inte förutsetts. Sålunda har det visat sig – vilket också påpekas i ovan citerade påannons till aktuellt avsnitt av ”Ingrid & Conrad” – att såväl homosexuella med flera kategorier ingående i HBTQ-gruppen som deras barn ofta uppvisar sämre hälsa än heterosexuella. Om detta finns vetenskapliga studier, bland andra denna: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0049089X12000610

I början av ”Nyfiken på HBTQ-rörelsen” konstaterar Ingrid Carlqvist att den homosexuella livsstilen i media nästan undantagslöst framställs som typ ”fräck” och ”inne”. Att vilja omvända heterosexuella till att bli bögar och lesbiska presenteras som någonting bra, men då det blir tal om motsatsen skrias det i himlens höjd: då talas det om att en persons sexuella läggning är given från födseln och att det finns absolut inga möjligheter att ändra på den. Här en länk till en text av denna bloggare om en TV-sänd plädering för att heterosexuella kvinnor borde bli lesbiska: https://tommyhansson.wordpress.com/2014/05/23/rabiata-feminister-pladdrar-om-lesbianism-samtidigt-som-barnen-far-illa/

Detta är sannolikt ett direkt felaktigt påstående. Enligt en noggrann 1960-talsstudie, som tog tio år att genomföra, påvisade psykoanalytikern Irving Bieber (1909-91) och hans medarbetare att homosexualitet kan vara ett inlärt och ej medfött beteende som har med barndomen och relationerna till föräldrarna att göra. Studien bygger på 166 homosexuella mäns utvecklingshistorier vilka jämförs med 100 heterosexuella mäns motsvarande livserfareheter.http://www.emaso.com/links/REF-Books/REF.4-B.htm

quote-homosexuality-is-a-psychological-and-psychiatric-disorder-there-is-no-question-about-charles-w-socarides-58-12-21

Psykiatrikern Charles W. Socarides (1922-2005) drar liknande slutsatser med sin så kallade preoidipala teori från 1978, enligt vilken homosexualitet har sitt ursprung i en beteendestörning i två-treårsåldern. Han menar även i en uppsats, som länkas till här nedan, att tendensen att utan vidare acceptera påståenden om en oundviklig homosexualitet leder till negativa konsekvenser för såväl individ som samhälle. Ty om homosexualitet är ett inlärt beteende så finns också möjligheten att det kan läras bort. http://www.orthodoxytoday.org/articles/SocaridesErosion.php

Därmed inte sagt att homosexuella och andra medlemmar i HBTQ-gruppen inte förtjänar att åtnjuta den aktning och respekt som tillkommer alla andra samhällsmedborgare. En sådan respekt är enligt min mening en självklarhet. I ett civiliserat samhälle kastar vi inte ned homosexuella från hustak, vilket radikala islamistgrupper brukar ägna sig åt. Det måste dock vara tillåtet att öppet och utan skyddsnät skärskåda och debattera den mäktiga HBTQ-lobbyns argument och påståenden, precis som sker i ”Ingrid & Conrad”-avsnittet ovan.

Slutligen kan noteras ett intressant initiativ som tagits av en ortodox rabbin i Israel, som går ut på att homosexuella män och lesbiska kvinnor ingår äktenskap med varandra. Jag har tidigare behandlat detta här: https://tommyhansson.wordpress.com/2011/03/23/bogar-gifter-sig-med-lesbiska-i-israel/

 

 

 

 

 

Explore posts in the same categories: HBTQ-frågor

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “En kritisk titt på HBTQ-lobbyn”

  1. pettersonaxeagentlemansgentleman Says:

    En mycket informativ sammanställning av den libidinösa HBTQ-lobbyns vettlösa framfart inom samhällssystemets alla vitala funktioner. Den ultrakapitalistiska globaliseringsoperationen har i den radikala sfären av denna sammansatta grupp funnit ett tacksamt och intet ont anande propagandainstrument för sin dolda agenda. Maktetablissemanget månde fnissa i lönndom över såväl attackflatornas som rödvinsvänsterns brinnande iver att omdömeslöst löpa finansoligarkernas ärenden. Vilka sublima dimridåer och avledningsmanövrar utgör inte de spektakulära Pride-paraderna, med stående inslag av egocentriska celebriteter och folkföraktande politiker, vilka stoltserar bland de moraliskt handikappade exhibitionisterna i dessa skammens demonstrationståg.
    Den nukleära, traditionella familjekonstellationen förhånas i samma utsträckning som våra kulturtraditioner och nationella sedvänjor, där oikofobernas hetsiga skara inte generas över att förkasta allt som hör svenskheten till.
    En gammal sanning är emellertid att hut går hem, och förr eller senare kommer det sunda förnuftet, rim och reson att återta sina gamla beprövade funktioner som riktlinjer och ledstjärnor, efter vilka en dynamisk och värdig nation oavvisligt måste navigera.
    En viss procent av befolkningen kommer alltid att födas som homosexuell. Därmed inte sagt att man, oavsett läggning, skall uppmuntras till skörlevnad och depravation, ty dessa generande fenomen hör till det moderna samhällets avigsida och för endast själslig och kroppslig misär i följe. Dags för en moralisk upprustning som en lika nödvändig som naturlig motreaktion till de senaste decenniernas vidriga degeneration och allmänna urartning.

    Andreas, kristen konservativ, respektabel och icke-paraderande gay 🙂

  2. Tommy Hansson Says:

    Jag gillar givetvis din icke-exhibitionistiska inställning och instämmer i övrigt med det mesta du skriver. Att det finns folk som är gay stör mig inte, däremot att sexualiteten blivit ett redskap i samhällsomstörtningens tjänst. Och där verkar vi ju vara överens!

  3. Jonas Karlberg Says:

    En rapport som kom fram till att homosexuella föräldrar är lika bra föräldrar som heterosexuella
    Rapporten visar att barn som växer upp med homosexuella föräldrar mår lika bra som barn till heterosexuella par.
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=11738
    Precis som sångaren Ola Salo i the Ark sa
    Jag skall väl ha samma rättigheter om jag lever med en man som med en kvinna !
    AND I MAY BE GAY
    BUT I CAN TELL YOU STRAIGHT AWAY
    THAT I’LL BECOME A BETTER FATHER THAN
    ALL OF YOU ANYWAY (SO LISTEN)
    Father of a son
    The Ark
    R.I.P.


Lämna en kommentar