MP vill förbjuda den europeiska industrin

berntstafMP-trubaduren Bernt Staf: MP som en melon – grönt utanpå, rött inuti.

Alltså, Miljöpartiet…

Det senaste från detta parti, som med framlidne miljöpartisten/trubaduren Bernt Stafs ord liknar en melon eftersom det är ”grönt på utsidan och rött inuti”, är att till sitt tidigare krav på förbud mot kärnkraften nu också foga förbudskrav mot kolkraft.

I en debattartikel i Upsala Nya Tidning skriver de framträdande MParna Peter Eriksson, Isabella Lövin och Jenny Lundström bland annat följande:

Nu är det dags att sätta ned foten: kolkraften måste förbjudas. Vi vill skapa en sol- och vindunion i stället…

Hela artikeln här:

http://www.unt.se/asikt/debatt/varmare-politik-inte-klimat-3164023.aspx#.U3xAm9SZy2U.twitter

Således ingen kärnkraft, ingen kolkraft och heller ingen gas. Bara sol och vind. I sitt program inför valet till Europaparlamentet (EP) den 25 maj anger MP att partiet vill se förbud mot brytning och import av kol från 2030. Senast 2017 skall det vara förbjudet att investera i nya kolkraftverk.

gympavind_01Det här är nog den enda typ av vindkraft som har förutsättningar att fungera…

Skulle ”melonpartiets” förslag implementeras skulle det innebära dödsstöten för all europeisk industri, som givetvis inte kan fungera utan energi i form av vare sig kärnkraft, kolkraft eller gas. MP kunde lika gärna säga att man vill förbjuda den moderna europeiska industrin. Adjö till välfärden som vi känner den. Jag misstänker att det är precis det som är meningen: utan realistisk energi räknar man med att det skall finnas en bättre grogrund för röd/grön ideologi.

Miljöpartiet avskyr den västerländska industrialismen/modernismen och tänker sig sannolikt ett Sverige och Europa bestående av små självförsörjande ”sörgårdar” eller byar där alla samlas i byalag, går klädda i vadmal och dansar folkdans. Jag överdriver kanske litet, men förmodligen inte särskilt mycket. Hur detta totalt verklighetsfrämmande och höggradigt populistiska munvädersparti i en del mätningar kan bli Sveriges tredje största parti övergår mitt förstånd.

Nu är det väl inte så troligt att MP och dess europeiska systerpartier kommer att få igenom ovannämnda helt orealistiska förslag i EU-området. Hamnar partiet i en rödgrön regering i höst kan vi svenskar dock vänta oss en kaskad av idiotiska förslag och/eller krav, som den svage Stefan Löfven kan få svårt att stå emot. Bara ett exempel: MP vill skrota det nuvarande militära försvaret till förmån för ett ”ickevålds-försvar”.

Det är inga roliga framtidsutsikter som i värsta fall väntar svenska folket efter den 14 september…

Fram till dess kan ni gott lyssna på Eddie Meduzas ”Mera kärnkraft” (den må sedan vara ironisk eller ej, personligen tror jag Eddie var mest ute för att provocera):

9789186092368_large

Läs gärna min framtidsdystopi Det gröna Sverige, Contra förlag 1998 (176 sidor), som handlar om ett Sverige där Miljöpartiet tagit makten. Kontakta mig via denna blogg eller på tommy.hansson@sverigedemokraterna.se om ni vill beställa den. Pris 100:- plus porto.

 

 

Explore posts in the same categories: Inrikespolitik

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “MP vill förbjuda den europeiska industrin”


  1. Din bok är ju nästan skrämmande profetisk! Så mycket har slagit in. Många vill ju på fullaste allvar införa ”klimatdiktatur”, i ett ”gott syfte”, och hur boken skildrar hur Sverige halsstarrigt ser sig själva som ett ”föredöme” trots att omvärlden skakar på huvudet åt oss… Det har ju också slagit in. Och denna ledar-artikel om ”grön terrorism” då tänkte jag också på din bok : https://www.gp.se/ledare/den-gr%C3%B6na-terrorismen-%C3%A4r-snart-h%C3%A4r-om-vi-inte-ser-upp-1.59531248 Fler borde verkligen upptäcka din bok, du såg långt före alla andra hur MP hade totalitära tendenser, och hur samhällsutvecklingen och klimathysterin och aktivismen skulle forma framtiden :/

    • Tommy Hansson Says:

      Tack för berömmet, Daniel!


      • Har du aldrig tänkt att försöka ge ut den i ny, större upplaga? Den förtjänar att få större spridning. Den är så skrämmande aktuell. Tror många idag är mer emottagliga för dess budskap, när vi nu har ”facit” på ett helt annat sätt, på vad MP går för, hur klimathysterin totalt dominerar agendan och hur obekväma röster tystas på olika sätt – allt som din bok tar upp! Igenkännings-faktorn är enorm. Det som var dystopi och satir har blivit verklighet! Din bok borde bli obligatorisk läsning. Den visar verkligen hur fanatiska, dogmatiska, skrupelfria, bakåtsträvande och galna MP och stora delar av miljörörelsen är. Vi ser nu när de vill förbjuda och stänga alla gruvor, industri, kärnkraft, etc. Vi kommer gå tillbaka till stenåldern om de får som de vill !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: